VLADA STANOJEVIĆ PROSTAČKI NA ANA MARIJU: Kravo debela, skakala si po tuđim ku..evima!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Uvrede

VLADA STANOJEVIĆ PROSTAČKI NA ANA MARIJU: Kravo debela, skakala si po tuđim ku..evima!

Stars -
Saga između voditelja i njegove bivše devojke Ana Marije Žujović se nastavlja.

Nakon što je Ana Marija tužila bivšeg dečka Vladu Stanojevića za povredu časti, koju je procenila na 8.000 evra, voditelj i bivši učesnik Farme odlučio je da sa Fejsbuk prijateljima podeli svoju ljutnju. Podsetimo, Ana Marija se pre godinu dana na društvenoj mreži Fejsbuk požalila da ju je Vlada pretukao. Kao dokaz je stavila fotografiju lica u modricama.

Vlada je napisao svoje mišljenje povodom njene tužbe:

"Nije mi samo jasno dokle će idiotkinja da obmanjuje novinare i javnost...Idiotkinja je podnela tužbu (nije doneta nikakva presuda) u kojoj traži neke pare (koje u životu nije videla, niti će videti), a koje želi da dobije tako što će i dalje prosipati laži o tome kako je prebijena i kako joj je povređena čast (?!) Idiotkinjo, ti i ne znaš šta su čast i obraz. Šta si ti u životu radila? Skakala po nekim nameštenim fitnes takmičenjima i tudjim ku......a, lagala, varala, pravila spletke... Mučenice mučena da li ćeš na taj način nešto napraviti u životu? Nećeš", zapitao se Vlada na Fejsbuku i nastavio:

"Dobićeš neku naslovnu stranu, ljudi će te najstrašnije komentarisati, jer si kroz ovih godinu dana pokazala da si jedna nemoralna idiotkinja i kreten koji je samo željan medija i ne bira sredstva da dodje do njih. Umesto što maštaš o 8.000 evra, bolje bi ti bilo da smisliš kako ćeš da skupiš 50.000 evra zbog nepoštovanja ugovora koji si potpisala, žarko želeći da budeš učesnica Farme. Idotkinjo, pamet u glavu. Brukaš familiju, one koji su te trpeli sve ove godine. Drži se i dalje svog fejk fitnesa kravo debela i onih mučenika oko tebe, koji će kad tad upoznati tvoje pravo lice", završio je Stanojević.

Nije mi samo jasno dokle će idiotkinja da obmanjuje novinare i javnost...Idiotkinja je podnela tužbu (nije doneta...

Posted by Vladimir Stanojevic on Saturday, 20 February 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track