TAMARA TRAŽI DEČKA: Moj muškarac mora da bude uspešan, mislim na to da ima novca!
Foto: Stefan Jokić

Samo imućni dolaze u izbor

TAMARA TRAŽI DEČKA: Moj muškarac mora da bude uspešan, mislim na to da ima novca!

Stars -

Nekadašnja učesnica rijalitija “Farma” i voditeljka Tamara Đurić važi za nekoga ko nema dlaku na jeziku, pa o svim temama otvoreno priča za medije. Noću lumpuje a danju vredno radi i to na gradilištu za jednog za moćnog ruskog investitora.

U medijima se često provlači priča da je sa Acom Živanovićem, a onda sa Dejanom Palićem Makaraonom, ali ona otkriva da nema dečka.

"Moj muškarac mora da bude lep, inteligentan, uspešan, a kada kažem uspešan, mislim na to i da ima novca. Nažalost, meni prilaze uglavnom muškarci koji se meni ne dopadaju.

To su ljudi koji imaju visoko mišljenje o sebi, a nisu ništa posebno, a ovi mladi i zgodni frajeri imaju neki gard. Najbolje bi bilo da ja njima priđem, izgleda", priča Tamara. Mnogi su je prozivali da je sponzoruša, ali im je voditeljka objasnila kako stoje stvari."Čujem da govore da sam sponzoruša, da sam atraktivna, pa da sam našla muškarce koji će da mi bacaju lovu. Za razliku od njih, ja nisam samo dobra riba, već sam i vredna, inteligentna, razumna. Meni niko nije ništa poklonio. Ko baca milione tek tako?! Stvarno puno radim. Jedva šminkom prekrivam podočnjake.

Umem da budem i klaberka i poslovna žena, ali i dobra ćerka, sestra i prijatelj. Pre svega sam dobar čovek, pa mi bog valjda vraća ovako, da uživam u raznim materijalnim stvarima", iznosi svoje viđenje stvari Đurićeva.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track