Najnovije vesti

STRAST: Raša izvatao Gocu na Vladinoj "svadbi"
Foto: Damir Dervišagić

Iza kulisa lažnog venčanja Georgieva

STRAST: Raša izvatao Gocu na Vladinoj "svadbi"

Stars

Čim je kantautor rekao sudbonosno „ne“ Milici Samardžiji, bubnjar je pred svima spopao pevačicu. „Dobro je da me bar muž vata, bio bi problem da je neko drugi“, pravdala se Tržanka

Žene, odahnite! Vlado Georgiev je i dalje najpopularniji neženja. Kantautor je organizovao venčanje s manekenkom Milicom Samardžijom, s kojom čeka dete, ali oboje su, umesto „da“, glasno i jasno rekli „ne“.

Barba je zapravo pozvao brojne prijatelje, kolege i članove porodice na proslavu jubilarnog 40. rođendana.

Zvao pola estrade

U toku večeri zamolio ih je da pređu na terasu kluba, gde ih je čekala matičarka. Svi su bili šokirani, očekujući da će se Vlado napokon oženiti. Međutim, on i njegova draga su se našalili s gostima i rekli da im još nije vreme za brak.

Za to vreme, Raša Novaković je spopao Gocu Tržan! Bubnjar je celo veče hvatao pevačicu za zadnjicu, što je naš paparaco zabeležio.
- Dobro je da me bar muž vata jer bi bio problem da je to radio neko drugi - kratko nam je rekla Goca.

Atmosfera je ipak bila svadbarska - dekoracija je bila bela, Milica je nosila belu haljinu nalik venčanici, među gostima je bilo pola estrade... Vlado i Milica nisu mogli da obuzdaju strasti, pa su se posle sudbonosnog „ne“ cmakali na svakom koraku.

Među gostima su bili i Nigor, Srđan Mobi Dik, Ivana Peters, bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Nikola Sarić Sajko s dugogodišnjom devojkom Milicom Cerović, Nevena Božović, Bojan Marović, Romana Panić... 

Šokirali goste

Najveseliji je bio Nenad Knežević Knez:
- Vlado je napravio sjajan spektakl, čak ni njegov brat nije imao pojma šta je isplanirao. U jednom momentu prestala je muzika, zamolili su nas da pređemo na drugi deo terase i krenula je ceremonija. Kad je matičar pitao Milicu da li uzima Vladu za muža, odgovorila je: „Ja ne bih još.“ On je takođe rekao: „Neću ni ja sad!“ Bio je to šok za sve, ali super je fora. To mogu samo veliki igrači, a on je pokazao da je čovek koji ima velika m.da jer voli da iznenadi ljude na specifičan način.

Nastavlja se rat
AMIDŽIĆ ISMEJAO GEORGIEVA

Ognjen Amidžić je nastavio rat na Tviteru s Vladom Georgievim. Voditelj je posle njegove lažne svadbe prozvao pevača.
- Nema ništa smešnije na svetu nego kad te matičar pita uzimaš li tu i tu za ženu, a ti kažeš ne - ironičan je bio Ognjen.

 

Što je sigurno, sigurno je
KNEZ ČUVAO „MLADOŽENJIN“ NOVAC U DŽAKU?!

Knez je izazvao pažnju jer se nije odvajao od belog džaka, pa su mnogi pomislili da u njemu čuva novac koji je „mladoženja“ dobio od gostiju.
- U džaku nisu bile pare, već garderoba za nastup, na koji sam otišao nakon rođendana - pravda se pevač.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...