MARKO PEROVIĆ PAO ZBOG DROGE: Interventna privela bivšeg učesnika Parova!
Foto: Dragana Udovičić

Trojica umešanih

MARKO PEROVIĆ PAO ZBOG DROGE: Interventna privela bivšeg učesnika Parova!

Stars -

Beranac Marko Perović (27), bivši učesnik rijalitija "Parovi", priveden je u beogradsku policiju jer je kod njega nađen paketić marihuane.

On se interventnoj policiji, navodno, pravdao da je droga za ličnu upotrebu.

"On je zaustavljen zbog provere. Prilikom pretresa, kod njega je nađena kesica sa drogom koja je bila spremna za upotrebu. Bio je sa još dvojicom prijatelja, koji osim ličnih dokumenata, ništa nisu imali kod sebe", objašnjava sagovornik blizak celom slučaju.

Interventna policija je lične podatke uzela i od Mladena Vuletića (27), bivšeg učesnika "Parova" iz Zete, i Denisa Đ. (31), koji su bili u Perovićevom društvu.

"Oni su demantovali da imaju bilo kakve veze sa nađenom drogom i rekli da ne znaju da je njihov prijatelj marihuanu imao kod sebe", dodaje sagovornik.

Inače, sam Perović je za kratko vreme postao jedan od najskandaloznijih stanara vile "Parova". Jednom prilikom je priznao učesniku rijalitija da planira da ima seks sa jednom od cimerki, kao i da će "povući linije".

"Kada povučemo po liniju dobre robe i kada se udarimo", rekao je tada Marko. Tada se i zbližio sa Vuletićem, sa kojim je bio u društvu kada je priveden. Finalista poslednje sezone rijalitija "Parovi" Mladen Vuletić proveo je tri godine u zatvoru zbog pljačke banke u Podgorici 2011. godine. On je bio osuđen za oružanu pljačku ekspoziture Podgoričke banke, iz koje je odneo više od 15.000 evra.

Tokom boravka u zatvoru, Vuletić je štrajkovao glađu više od sedam dana. Po izlasku iz zatvora započeo je privatni biznis, predstavljajući se kao vlasnik kafića.

Po ulasku u rijaliti pokazao je da ima preku narav kada je maltretirao Macu Diskreciju. Njihova netrpeljivost počela je kada ga je starleta nazvala narko-dilerom, aludirajući na njegovu kriminalnu prošlost.

(Alo/J.Paunović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track