(VIDEO) Espreso helijum: Kakvo ludilo! Urađena Ana Sević peva čuvene hitove i zvuči kao Pokemon!
Foto: Filip Plavčić

PRVI PUT U SRBIJI

(VIDEO) Espreso helijum: Kakvo ludilo! Urađena Ana Sević peva čuvene hitove i zvuči kao Pokemon!

Stars -

Konačno je stigao Espreso helijum! Spremite da se umrete od smeha! Naša prva gošća je Ana Sević, koja je raaazvaljena od helijuma pevala čuvene hitove! A oni, pogađate, uopšte ne zvuče kao u originalu!

Od danas ćete uživati u nečem totalno drugačije, novom i ultra zabavnom - samo na sajtu Espreso.co.rs - ESPRESO HELIJUM!

Na svakih 15 dana, samo na našem sajtu, poznati će vas nasmejati do suza, ali i sami sebe. Oni će imati zadatak da otpevaju jednu svoju i nekoliko tuđih pesama, ali pod "dooobrim gasom"! Naravno, mislimo na helijum, ne na alkohol! :) Čisto da ne bude zabune.

A rezultat toga je sledeći - i Ana i mi smo se valjajali od smeha, pošto su nas Anine glasovne mogućnosti, potpomognute dozom helijuma, sve dovele do suza.

Tako da, ne brinite - provod je i vama zagarantovan. Ana Sević se prva usudila da oproba naš mali eksperiment.

Ona se baš raspevala, krenula da niže hit za hitom, a toliko joj se svidela ova akcija da nam je potrošila maltene svebalone sa helijumom!

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

Počela je sa Selin Dion i njenim hitom iz filma Titanik "My heart will go on". I možemo reći da je ovo bilo najsmešnije i najzabavnije izvođenje ove, inače izuzetno tužne numere.

- Jao kakvo ludilo - prokomentarisala je naša gošnja i bacila se na sledeći balon...

Potom je krenula da peva svoj čuveni hit "Lambordžini", a posle nekoliko taktova je primetila da ima dosta sličnosti sa omiljenim dečjom serijom. - Pa zvučim kao Pokemoni. Ovo je vrh - oduševljena je bila pevačica.Potom je nastavila sa pevanjem i prešla na numeru "Čuvam te" od Aleksandre Radović, a pošto je dejstvo helijuma na momente prestajalo došle su do izražaja i Anine vokalne sposobnosti, što nas je još više, ako je to moguće, oduševilo od njenog pevanja na helijumu.

- E ovo ću da kupim da imam kući - zaključila je Ana.

Da vam ne pričamo više, pogledajte sami šta se kod nas u studiju sve izdešavalo i kako je izgledala "urađena Ana":

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

Espreso.co.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track