PROBLEMI U BRAKU: Ana i Rasta kao dva stranca
Foto: Nebojša Mandić

Kuliranje

PROBLEMI U BRAKU: Ana i Rasta kao dva stranca

Stars -

Pre dva dana odvojeno došli na šou „Ja imam talenat“, bili u zasebnim apartmanima i posle završetka snimanja svako otišao svojim putem

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta imaju krizu u braku, pa čak i na snimanje šoua „Ja imam talenat“ na TV Pink dolaze odvojeno.Kako saznajemo i kako tvrdi naš izvor, oni su se pre dva dana u studiju u Šimanovcima ponašali kao da se ne poznaju. Prvi put su se smestili u različite apartmane i po završetku snimanja svako je otišao svojim putem. I to bez pozdrava.

- Ana i Rasta su se na snimanju ponašali kao dva stranca. Iza scene su se kulirali, a dok su kamere bile upaljene, pričali su samo kad je to bilo neophodno. Ana je uglavnom komunicirala sa Srđanom Todorovićem. Trudila se da supruga što više izbegava - navodi naš izvor koji je prisustvovao snimanju i dodaje:

- Svi su primetili da tog dana nisu najbolje funkcionisali. Svojim ponašanjem su pokazivali da su se posvađali. Delovalo je kao da su želeli što pre da završe snimanje i odu odatle - priča naš sagovornik i priseća se njihovih ranijih dolazaka u Šimanovce.

- Do utorka su na svako snimanje dolazili zajedno i nisu se razdvajali. Koristili su i jedan apartman. Baš zbog toga njihovo ponašanje je sve iznenadilo - završava Kurirov izvor.Pozvali smo Anu i Rastu za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja