MILICA PAVLOVIĆ: Izdržala sam bez seksa čak 21 dan!
Foto: Promo

Pevačica doputovala iz Amerike

MILICA PAVLOVIĆ: Izdržala sam bez seksa čak 21 dan!

Stars -

Džaba sam putovala, ništa navatala nisam! Od momaka sam krila ko sam, bilo mi je glupo da kažem: „Znate šta, ja sam pevačica.“ Govorila sam im da sam student

Milica Pavlović zapostavila je seksualni život tokom odmora u Americi. Pevačica se požalila da tri nedelje nije imala seks jer se maksimalno prepustila šopingu i čarima plaža u Majamiju i Meksiku.

Stigla je... Micu je ipak neko dočekao. Vozač
Stigla je... Micu je ipak neko dočekao. Vozač

Ekipa Kurira juče je uhvatila preplanulu zvezdu „Granda“ na aerodromu „Nikola Tesla“. Ona je posle odmora otišla na dva dana kod oca u Cirih, odakle je doputovala u Beograd. Milica se obradovala kada je ugledala medije, a zatim se pohvalila da se provela za sve pare.

- Išla sam u Majami, Kankun, Meksiko... Baš sam se odmorila! Ispraznila sam džepove, a najviše sam trošila na krpice. Tamo ima dosta sniženja i onda ti se sve čini „e ovo malo, pa ovo malo“ i tako ode novac. Sve sam potrošila, vratila sam se bez dinara. Bankrot! - rekla je pevačica za Kurir.

Bila je u Meksiku i Majamiju... Pevačica je na odmoru uživala s prijateljicom
Bila je u Meksiku i Majamiju... Pevačica je na odmoru uživala s prijateljicom

Ona ističe da su je muvali mnogi muškarci, ali da ni sa kim nije otišla u krevet.- Bilo je normalnih startovanja, ali ja sam vešto prikrivala čime se bavim i ko sam. Nekako mi je bilo glupo da kažem: „Znate šta, ja sam pevačica.“ Govorila sam im da sam student. Momcima nisam mogla da dam ni Instagram ni Fejsbuk jer bi videli ko sam. Džaba sam išla u Ameriku, ništa navatala nisam! - kaže Milica, a kad smo je pitali kako je izdržala bez seksa tri nedelje, postidela se.

- Nije ga bilo. Imala sam prečih stvari, provodila sam se i odmarala - rekla je pevačica, koju je na odmoru prepoznala samo jedna ekipa gastarbajtera iz Nemačke, s kojima se upoznala i počastila ih pićem.MARIJA DEJANOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONE SU ODUVALE: Milica Pavlović iz publike izvela Anu Kokić, a onda je nastao HAOS NA BINI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track