OPASAN ZAVODNIK: Ris je smrt za glumice!

Junak „Vojne akademije“

OPASAN ZAVODNIK: Ris je smrt za glumice!

Stars -

Ne zna im se broj Nada, Anja, Milena... To su velike ljubavi oficira Risovića, fatalnijeg za ženski rod od Bikovića

Radovan Vujović (32) iliti Radosav Risović Ris iz serije „Vojna akademija“, čija je iznenadna smrt prošle nedelje rasplakala milionsku TV publiku, pravi je zavodnik!Ovaj glumac, koji ne voli da se medijski eksponira, poznat je po dugim vezama, uglavnom s koleginicama. Pre deset godina, kad je bioskopima harao domaći hit film „Šejtanov ratnik“, Radovan je bio u velikoj ljubavi s Nadom Macanković (34).

Mladi par je čak i govorio za medije o svojoj romansi! Ipak, nisu potrajali. Nada je vrlo brzo po raskidu uplovila u vezu s rukometašem Bojanom Janjićem, za koga se i udala. Imaju sina Milutina.

Ni Radovan nije dugo bio sam. Oko je bacio na bivšu devojku Miloša Bikovića, Anju Alač (28), ćerku Vesne Čipčić i Aleksandra Alača. Dakle, Ris je skinuo ribu Tirketu! Žene ipak više vole oficire od fudbalera. Ko bi reko! I to toliko da su glumac i glumica čak započeli zajednički život.

- Raša me je privukao svojom jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša - izjavila je Anja svojevremeno.Ipak, sličnost nije završena brakom. Trajali su pet godina i neočekivano raskinuli 2015.Ali Raša je nastavio dalje! I to odmah! Već u aprilu iste godine viđen je s još mlađom koleginicom, Milenom Radulović (21). Publici je poznata po ulozi u TV seriji „Jedne letnje noći“. Radovan i Milena svoju ljubav šeruju i na Instagramu, pa su njihovi profili prepuni zajedničkih fotografija.

(FOTO) CELA SRBIJA PLAČE ZBOG NJEGOVE SMRTI: A evo kako RIS uživa sa ovom 11 godina mlađom glumicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track