ASTMATIČNI NAPADI MU ZAMALO DOŠLI GLAVE: Bora Đorđević HITNO primljen u Urgentni centar!
Foto: Dragan Kadić

Odmah mu ukazana pomoć

ASTMATIČNI NAPADI MU ZAMALO DOŠLI GLAVE: Bora Đorđević HITNO primljen u Urgentni centar!

Stars -

Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević, sinoć je završio u Urgentnom centru.

Nakon što mu je ukazana pomoć zbog astmatičnog napada, pevač je u društvu menadžera Baneta Obradovića, napustio odeljenje hitnog prijema.

Bora je tokom celog jučerašnjeg dana teško disao a pumpice za astmu mu nisu pomogle. Kada je usledio još jedan napad, a Bora zamalo izgubio svest usled nedostatka kiseonika, pozvao je u pomoć estradnog menadžera. Bane je istog trenutka došao sa svojim sinom do Bore i odvezao ga u bolnicu, gde su lekari konstatovali da je tokom dana imao nekoliko napada.

"Tokom kasnih popodnevnih sati, Bora je primljen kao hitan slučaj u Urgentni centar, a žalio se na otežano disanje. Iako je uzimao pumpicu zbog astme nije uspeo da uspostavi normalno disanje, zbog čega je potražio medicinsku pomoć. Čim je primljen u ambulantu, lekari su mu dali određenu terapiju, nakon koje mu je bilo bolje", rekao je izvor blizak pevaču.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

I sam pevač je objasnio šta se dogodilo.

"Išao sam da posetim jednu staru prijateljicu sa kojom se dugo poznajem, a zove se astma. Dobro se osećam posle svega, dobrom brigom lekara i osoblja koji su me odmah primili i dali mi određenu terapiju da mi bude bolje, osećam se kao nov. Svaka čast ljudima koji rade na Urgentnom, zbog njih sada mogu normalno da dišem", rekao je Bora.

"Sve je prošlo bez većih problema. Imao sam nekoliko napada tokom dana i mislio sam da ne moram da idem u bolnicu. Međutim, pumpice mi nisu pomogle, kako je odmicao dan bilo mi je sve gore, pa sam pozvao svog prijatelja Baneta da me odveze do bolnice. Prijatelji kao što je on su prava retkost i beskrajno sam mu zahvalan", zaključio je Đorđević.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NA FESTIVALU URANAK NIKAD BOLJA ATMOSFERA: Riblja Čorba pevao najveće hitove, publika u transu

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track