MARIJA ŠERIFOVIĆ ZA KURIR: Ja sam poslednji evrovizijski car!
Foto: Profimedia

Pevačica o svom trijumfu u Helsinkiju

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZA KURIR: Ja sam poslednji evrovizijski car!

Stars -

Šerifovićeva odavno ne peva „Molitvu“ na svojim koncertima, to prepušta publici, ali je te 2007. obišla ceo svet tom pesmom.

Kada se u Srbiji kaže Pesma Evrovizije, misli se na pobedu Marije Šerifović u Helsinkiju na današnji dan pre tačno 10 godina!

Bilo je to istorijsko veče. Marija i četiri prelepe devojke (Bjuti kvins) donele su u svoju zemlju toliko iščekivani trofej i Srbiju zauvek upisale u istoriju Evrope! Šerifovićeva odavno ne peva „Molitvu“ na svojim koncertima, to prepušta publici, ali je te 2007. obišla ceo svet tom pesmom.- U meni ta pobeda u Helsinkiju uvek budi najdivnije emocije. Ja sam se te večeri osećala kao car! To osećanje ne bih ni za šta u životu menjala - kaže Marija Šerifović za Kurir.

UPSPROBLEM ZBOG TIJANINE HALJINE?Glavni stilista RTS Srđan Vekić objavio je, pa obrisao, status koji nagoveštava probleme u srpskom timu na Evrosongu.- Napomenuo bih da nisam učestvovao u stvaranju scenskog kostima za ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evrosongu. Želim da se ogradim od kostima i estetike koju on nosi - napisao je Srđan na Instagramu.Ovaj status više se ne nalazi na njegovom profilu, ali pre nego što je obrisan videli su ga mnogi Vekićevi pratioci. Za razliku od njega, Tijana Bogićević je prezadovoljna svojim stajlingom.- Jednostavno obožavam ovu haljinu! - napisala je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije na Instagramu.

Ko je sve u poslednjih 10 godina predstavljao Srbiju na Pesmi Evrovizije

M. C. - LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja