LJUPKA STEVIĆ ISPRIČALA SVE O PLJAČKI: Doživela sam veliku traumu, još ne mogu da se oporavim!
Foto: Damir Dervišagić

POTRESLA SE

LJUPKA STEVIĆ ISPRIČALA SVE O PLJAČKI: Doživela sam veliku traumu, još ne mogu da se oporavim!

Stars -

Ljupka Stević je odlučila da sa svojim fanovima podeli detalje iz svog privatnog života.

Tako je pevačica ispričala sve o neprijatnosti koju je nedavno doživela.

"Zaista sam doživela veliku traumu. Prvi put kada su mi upali u stan, spavala sam. Imala sam pištolj i dve puške, ali nisu nikada bili na dohvat ruke. Kada sam se probudila bila sam u šoku. Nisam čula kada su ušli jer imam čvrst san. U tom trenutku da sam se probudila, ne bih znala šta da radim. Drugi put se dogodilo par dana nakon toga. Bila sam na piću sa kolegom, pola sata nakon toga sam se vratila i zatekla obijen stan. Izletela sam i pozvala policiju. Patrola je odmah bila tu. Ukrali su pištolj. Srećom nisam bila tu kada je lopov izašao iz moje kuće sa punim pištoljem. Nikada nisu pronašli odgovorne. I dan danas kada mi nešto lupi u stanu, jako se uplašim. Nikada se nisam od toga oporavila. Evo i sad se naježim samo kada pričam o tome", ispričala je Ljupka.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

Ona nije želela da otkrije da li trenutno ima patnera, s obzirom da je doživela ogromnu neprijatnost kada je rekla da nema.

"Jednom prilikom u jednoj emisiji sam više puta rekla kako sam slobodna i kako muškarci slobodno mogu da mi se obrate, pa sam doživela neprijatnost. Mnogi su došli do mog broja telefona i dobijala sam brojne neprijatne poruke. Puno sam napora uložila da vratim život u red. Sada imam pripremljen odgovor za sve one koji me pitaju da li imam dečka, a to je: Dečko mi je zabranio da pričam o tome da li imam dečka, pa vi sami procenite", rekla je pevačica.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

Iako nije otkrila da li ima dečka, Stevićeva je opisala kako po njenom mišljenju izgleda idealan muškarac.

"Nikada nisam pridavala značaj fizičkom izgledu. Muškarac mora, pre svega intelektualno da mi parira. Naravno, mora da bude pažljiv. Vezu održava razumevanje i to je glavno i osnovno. Moj idealan partner, za ceo život, morao bi mi biti i mama, i tata, i brat, i sestra, i prijatelj, i ljubavnik, bukvalno sve. Onog trenutka kada nađem pravog i odlučim da se udam, sve ću vas obavestiti. Moje pesme su stvar za priču i moja karijera, a privatni život ne", izjavila je ona.

Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NIJE MOGLA DA SE ODBRANI: Ljupku Stević ISPRSKALI u CENTRU grada, a evo šta je ona uradila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja