Ceca se presvlači na pola sata

Krčka se, krčka...

Ceca se presvlači na pola sata

Stars -
Ražnatovićeva zbog velike vrućine u studiju „Miligram“ primorana da stalno menja majice

I njoj smeta vrućina!

Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana muči muku zbog visokih temperatura! I to onih tropskih, možda i viših od 39,2. Folk zvezda, kojoj u ponedeljak izlazi novi album, svakodnevno vežba u studiju „Miligram“, u kojem je veoma vruće zbog toga što klima-uređaj ne smeju da koriste kako se zvezda ne bi prehladila pred predstojeće nastupe!

- Ceca po ceo dan provodi u studiju sa Aleksandrom Milićem Milijem, gde vežbaju za nastupe na kojima će predstaviti svoje nove pesme. Iako je poznato da je veliki profesionalac, problem joj stvara vrućina u studiju. Klima-uređaj mora da bude isključen kako ne bi naškodio njenom glasu - kaže naš izvor blizak folk zvezdi i dodaje:

- Ceca je primorana da se presvlači bukvalno na svakih pola sata i to je veoma nervira. Temperatura u studiju je kao i napolju, ako ne i viša, skoro četrdeset stepeni. Ipak, pevačica je zadovoljna jer su dve nove pesme „Zagrljaj“ i „Probudi me kad bude gotovo“ hitovi u najavi i veruje da će publika biti oduševljena - rekao je izvor Kurira.

Album „C-club“, sa dve nove pesme i numerama s poslednjeg albuma koje su obrađene u haus fazonu, biće objavljene u ponedeljak. Ceca će pesme premijerno predstaviti u Banjaluci, gde će nastupiti pred 10.000 ljudi! Posle toga folk zvezda će nastupiti u Podgorici, a nakon toga u Ohridu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja