VRELO: Dve Kaće pokvasile gaće!
Foto: Instagram

GRaNDOVKE NA PLAŽAMA

VRELO: Dve Kaće pokvasile gaće!

Stars -

Grujićeva se trenutno odmara u Crnoj Gori, gde ima porodičnu kuću, dok je Živkovićeva u Grčkoj s mamom

Dve Katarine, Grujić i Živković, trenutno se odmaraju na moru. Jedna pevačica je u Grčkoj, a druga u Crnoj Gori. Obe su se na društvenim mrežama pohvalile fotografijama u kupaćim kostimima i pokazale seksi telo, a za kratko vreme fanovi su ih častili hiljadama lajkova i komplimentima.

- Bomba. Lepota! Boginja. Izgledaš savršeno. Kupaći ti odlično stoji - samo su neki od komplimenata koje je Živkovićeva dobila na račun zgodnog tela.

foto: Instagram

Reči hvale o perfektnoj figuri dobila je i njena mlađa koleginica Katarina Grujić.

Kidaš

- Toliko si seksi da kida. Prezgodna si. Imaš telo vreteno. Stalno treba da poziraš u kupaćem - stoji ispod fotografija ne Grujićkinom profilu.

Međutim, jedna fotografija je posebno privukla pažnju fanova. Na njoj je Grujićeva u bikiniju tako da su njene bujne grudi došle u prvi plan, a lice joj se ne vidi.

Kakvo poprsje

- Vau, kakvo bujno poprsje. U ovom kupaćem su ti grudi još više došle do izražaja. Fenomenalno ti stoji - piše u komentarima.

Inače, Grujićeva na Crnogorskom primorju ima porodičnu kuću pa često skokne do mora, gde se družila i s kolegom iz „Zvezda Granda“ Urošem Živkovićem, dok druga Katarina sa mamom Vericom poslednjih deset dana obilazi grčke plaže.

Kurir / Lj. Stanišić

Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track