ŠOK INTERVJU DARE BUBAMARE: Progovorila o razvodu, seksu, bišem mužu, koleginicama...
Foto: Dragana Udovičić

Intervju, pevačica kaže da je živa vatra

ŠOK INTERVJU DARE BUBAMARE: Progovorila o razvodu, seksu, bišem mužu, koleginicama...

Stars -

Pakao sam u krevetu! Muškarci kažu da sam magična i nestvarna. To što im se desi sa mnom ne dogodi se ni sa jednom drugom, poručuje pevačica

Dara Bubamara je san mnogim muškarcima. Kako i ne bi bila kada tvrdi da je pakao u krevetu. Ali pevačica kaže da je sada ne zanima ko je želi jer je srećna i zaljubljena. Uživa u ljubavi sa sedamnaest godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

- Pucam od sreće. Međutim, mnogo puta sam se opekla, pa o emotivnom životu ne želim da pričam. U mirnoj sam luci, uživam i to je jedino važno.

foto: Damir Dervišagić

Bar nam reci šta radiš pa mlađi muškarci otkidaju za tobom?

- Ne mislim da sam lepa, zgodna, ni da sam neka riba kosmička, ali znam da muškarci reaguju na mene kad me vide jer sam teška harizma. Imam lepak u sebi i nešto što ne može da se ugradi ili da se parama kupi. Danas ženi nije dovoljno da ima silikonsko dupe, već mora da bude luda i pozitivna. To je ono što ih privlači.

Mora da si mnogo dobra u krevetu.

- Pa kažu da jesam, ne znam. Pakao sam! Kažu da sam magična i nestvarna. To što im se desi sa mnom ne dogodi se ni sa jednom drugom, a šta je, to morate da pitate njih.

foto: Damir Dervišagić

Da li bi se ponovo udala?

- Bih nego šta. Mnogo sam prošla u životu i sada bih ponovo mogla da se udam i rađam decu.

Jesi li nekad bila žrtva nasilja?

- Mene niko nije smeo da takne, a ja sam bila muškobanjasta i tukla sam devojčice. Uvek sam bila vođa bande i bila sam glavna. Čak me i roditelji nikad nisu udarili, u našoj kući se sve rešavalo razgovorom.

foto: Dragana Udovičić

Kako izdržavaš da radiš i da, s druge strane, budeš posvećena sinu Kosti?

- Sad mi je lakše jer radim samo petak i subotu, pa slobodno vreme provodim sa detetom. Budući da imam višak energije, idem na zumbu i tenis. Osećam se kao da imam sedamnaest godina. Ali mene pokreće moj sin, koji je prepametan, odličan u školi i vrlo poslušan. Ponosna sam što imam takvo dete.

Zašto te pojedine koleginice napadaju?

- Jer imam u sebi ono što žele one da imaju. Ljudima sam ekstra draga. Svaki dan se piše o meni i mojim kolegama smeta što imam najbolje slike, pesme, a pritom ne tražim da se piše o meni. One koje me ne vole volele bi da žive kao ja.

Milan Kesić, foto: Damir Dervišagić

Sad su najbolji prijatelji

RAZVELA SAM SE JER JE PROŠLA STRAST

U kakvom si odnosu s bivšim mužem Milanom Kesićem?

- Sada smo najbolji prijatelji. Milan i ja se nismo rastali zato što smo se svađali, nego zbog toga što sam jurila karijeru. Mnogo sam bila odsutna od kuće i došlo je do toga da poslednjih godina živimo kao prijatelji. Poznato je da sam strastvena i da me ljubav pokreće i nisam htela da živim s nekim bez ljubavi. Odnos između mene i muškarca mora da ključa kao vulkan. Kod njega nije bio problem to što je loš ili ružan, nego je prošla strast.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI SU GLEDALI U NJENE GRUDI: Zastaće vam dah kada vidite kako Dara Bubamara trenira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track