BOMBOM NA KUĆU UČESNICE PAROVA: Policija privela Miljaninu porodicu
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

EKSPLOZIJA U NIŠU: Napad na Sanju Sandži Barumas

BOMBOM NA KUĆU UČESNICE PAROVA: Policija privela Miljaninu porodicu

Stars -

Majka Kulićkine suparnice prijavila Miljanine roditelje i sestru zbog sumnje da su gađali dom njene ćerke Molotovljevim koktelom

Marija i Siniša Kulić, roditelji učesnice „Parova“ Miljane Kulić, kao i njena sestra Ana, privedeni su u ponedeljak u policijsku stanicu na informativni razgovor zbog sumnje da su bacili Molotovljev koktel na kuću Sanje Sandži Barumas u Nišu.

Marija Kulić, foto: Zorana Jevtić

Majka Miljanine bivše drugarice, koja se pridružila učesnicima Hepijevog rijalitija, podnela je prijavu zbog sumnje da je porodica Kulić bacila eksplozivnu napravu koja je oštetila fasadu na kući u kojoj žive njena ćerka i unuka.

Marija Kulić potvrdila je da su saslušani u policiji.

- Verujte da ne znam gde mi je glava, samo mi je policija u ovom haosu falila. Inspektori su nam rekli da moramo da pođemo s njima zbog sumnje da smo bacili bombu na kuću te Sandži. Ja tu ženu i ne znam. Priveli su nas zbog gluposti sa kojom mi nemamo nikakve veze. Svi smo bili zatečeni i u šoku. Otišli smo u stanicu, iako moja porodica ne zna ništa o tom slučaju - kaže Miljanina majka.

Siniša sa ćerkom Miljanom, foto: Damir Dervišagić

Ona tvrdi da su svi imali jak alibi.

- Inspektori su morali da postupe po službenoj dužnosti. I njima je odmah bilo jasno da mi nemamo veze s tim događajem. Ispitivali su nas gde smo bili i šta smo radili kada se desio incident. Suprug je imao zdravstvenih problema sa glasnim žicama, bio je operisan i tog dana je izašao iz bolnice. Ja sam u haosu sa njegovom negom. Ćerka i ja nigde nismo izlazile, niti znamo gde ta žena živi. Ja Sandži znam samo kao Miljaninog fana. Molila me je da se upozna s mojom ćerkom - kaže Marija.

I Miljanin otac tvrdi da ih lažno optužuju.

- U policiji su nam rekli da je majka te učesnice „Parova“ podnela prijavu. Taj dan sam izašao iz bolnice i morao sam da idem u policiju zbog gluposti. Tu Sanju mnogi znaju po kurvanluku. Glumi mafijašicu. I sad nas optužuje da smo bacili bombu na njenu kuću. Bilo mi je neprijatno da dajem izjavu o događaju u kom ni ja ni moja porodica nismo učestvovali - poručuje Siniša.

Vlastimir Nalić, foto: Privatna Arhiva

Teška sudbina

MUŽA JOJ UBIO PRIJATELJ

Sandži je pred ulazak u „Parove“ za Kurir ispričala da postala udovica pre četiri godine. Njenog supruga Vlastimira Nalića (25) ubio je njihov prijatelj Aleksandar Raičić zbog duga za drogu od 2.000 evra:

- Kad sam videla inspektore na vratima, znala sam da mi je muž mrtav. Vrištala sam i plakala. Nisam mogla da prihvatim da mog muža nema, da oca moje ćerke nema. On je bio divan čovek. Svi misle da je bio opasan jer se bavio kriminalom. Bio je dobar i pažljiv muž i otac.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track