POLITIČAR POKUŠAO DA UBIJE SAŠKU! Folk pevačica radila kao privatni detektiv
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

EKSKLUZIVNO

POLITIČAR POKUŠAO DA UBIJE SAŠKU! Folk pevačica radila kao privatni detektiv

Stars -

Sve je krenulo po zlu kad nas je angažovala žena jednog moćnika da pratimo njenog muža i kad je moja supruga otkrila da je on vara s pevačicom. Zbog njegovih pretnji morali smo da pobegnemo iz zemlje, kaže Aleksandar Gazivoda

Saška Karan je devedesetih godina radila kao privatni detektiv, ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica i njen suprug Aleksandar Gazivoda imali su agenciju koja je nudila usluge potrage za nestalim licima i stvarima, ali i hvatanje preljubnika na delu!

Aktuelna učesnica „Zadruge“ je zbog jednog slučaja na kojem je radila umalo ostala bez glave! Nakon što je razotkrila tajnu vezu jednog poznatog političara i pevačice, pretili su joj ubistvom, zbog čega je bila prinuđena da zatvori agenciju i napusti zemlju. Saškin muž potvrdio je naša saznanja i otkrio nam sve detalje.

foto: Zorana Jevtić

Dve nedelje ga špijunirala

- Saška i ja smo osnovali firmu 1991. godine. Lepo smo radili i zarađivali. Angažovali su nas ljudi iz raznih krajeva Srbije, a u društvu smo najviše bili poznati po otkrivanju ljubavnih afera. Agenciju smo zatvorili posle tri godine jer je nastao haos. Sve je krenulo po zlu kad nas je angažovala žena jednog moćnika da pratimo njenog muža. Dve nedelje smo ga špijunirali i saznali da je vara s jednom pevačicom. Imali smo njihove fotografije kako se sastaju u hotelu, ljube u autu... Prikupili smo sav materijal i odneli ženi. Političar je nakon nekoliko dana sa obezbeđenjem došao u našu kancelariju i otvoreno nam pretio - priča Gazivoda u dahu.

On otkriva da su im polomili sve što su zatekli u agenciji.

- Njegovi telohranitelji su nam sve razlupali, a taj političar, koji danas glumi velikog gospodina, moju ženu je uhvatio za vrat, vređao ju je i pretio da će je ubiti! To je bila agonija. U roku od nekoliko dana odjavili smo firmu, spakovali kofere i otišli sa ćerkom u Maribor. Zbog njegovih pretnji morali smo da pobegnemo iz zemlje! Tamo smo bili četiri meseca, dok se nije stišala situacija, a kad smo se vratili, nije bilo potrebe za brigu - kaže Aleksandar i dodaje da se s političarem od incidenta nisu sreli oči u oči, ali da su ga viđali na javnim skupovima.

foto: Youtube/Printscreen

Uplašeni

- Ne mogu da otkrivam njegovo ime, imajte razumevanja. Nije bezbedno. Ne krijem ništa, ali životi su nam bili ugroženi - zaključuje Gazivoda.

Ubrzo nakon toga, Saška se vratila estradi, doduše neprimetno. Nastupala je na privatnim veseljima, a na medijski scenu ušla je na velika vrata učešćem u rijalitijima „Farma“, „Parovi“ i „Zadruga“. Sada planira da se vrati privatnom biznisu.

- Suprug planira da kupi motel u Arizoni, a on se dugo bavio nekretninama. Poznaje to tržište, a nedavno je i bio u Americi, jer je sređivao papirologiju nakon očeve smrti, koji je tamo dugo živeo. Jednostavno, poklopile su se kockice, pa ćemo uskoro kupiti i motel - rekla je nedavno Karanova.

Buran život

HTELI DA JE SILUJU

Ovo nije jedini slučaj pretnje Saški Karan - pevačicu su pre godinu i po napali nepoznati mladići i iživljavali se nad njom sve dok nisu naišle komšije, koje su je odbranile.

- Saška je zahvalila momcima iz komšiluka što su sprečili silovanje, a oni su je odvezli u bolnicu da joj se saniraju povrede, koje su, srećom, bile lakše. Ni danas ne može da se oporavi od toga - ispričao je pevačicin komšija.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJEŽIĆETE SE! Manekenka visi na oblakoderu i samo su sekunde dovoljne da padne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track