BIVŠI SUPRUŽNICI ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Unuka pomirila Zlatu i Hasana
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Rešeno

BIVŠI SUPRUŽNICI ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Unuka pomirila Zlatu i Hasana

Stars -

Petrovićeva prišla Dudiću na koncertu na kojem je igrala Vasilisa, ćerka njihovog sina Mikija, i pozdravila se s njim, nakon čega su se dogovorili da se više neće svađati

Zlata Petrović pružila je ruku pomirenja bivšem mužu Hasanu Dudiću. Njihov susret posle pet godina, koliko je prošlo otkako su se posvađali, desio se pre nekoliko dana na jednom folklornom koncertu.

- Na koncert je prvi stigao Hasan i smestio se u blizini bine, a nešto kasnije u salu je ušla i Zlata. Kad je videla bivšeg muža, prišla mu je da se pozdravi. Čula sam kad mu je rekla: „Pa gde si, Haso, otkad te nisam videla“. Onda ga je poljubila i zagrlila. Svi su gledali u njih jer niko nije očekivao da će Zlata prići tako srdačno Hasanu jer nisu bili u dobrim odnosima. Sve vreme dok je trajao koncert, bili su jedno pored drugog. Pored njih su bili još neki ljudi koji su im pravili društvo, a posle koncerta su svi zajedno otišli Zlatinim autom - rekao je naš izvor.

foto: Printskrin

Hasan je potvrdio da je došlo do pomirenja s bivšom suprugom.

- Jeste, tačno je da smo se pomirili Zlata i ja. Imali smo neke porodične nesporazume, posle kojih se nismo viđali ni čuli. Hvala bogu, sad je sve opet u najboljem redu. Zlata je pokazala po ko zna koji put da je veliki čovek. Sreli smo se na koncertu na kojem je nastupala naša unuka Vasilisa, ona mi je prišla, pričali smo o svemu. Posle me je odvezla do kuće. Baš me je mnogo obradovao njen gest. Dogovorili smo se da zbog našeg sina i unuka više nećemo da ulazimo u rasprave i gluposti kao ranije. Oboma nam je želja da naši unuci pamte da smo živeli u slozi i ljubavi, a šta je ranije bilo, više nije ni važno - rekao je Dudić za Kurir.

Kurir / I. E.

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRIJOVIĆKA I ADIL UKRSTILI GLASOVE: Razvalili Cecin veliki hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track