NINA PRLJA ŽALI ŠTO JE ODBACILA PORODICU: Napustila sam majku kad je imala rak!
Foto: Damir Dervišagić

Ispovest

NINA PRLJA ŽALI ŠTO JE ODBACILA PORODICU: Napustila sam majku kad je imala rak!

Stars -

Burna prošlost Žao mi je što sam bila agresivna. Išla je na operacije, a ja sam tada bila najgora. Umesto da budem tu za nju, ja sam bila užasna. Krivo mi je zbog toga, kaže učesnica „Parova“

Nina Prlja otkrila je da godinama nije pričala sa svojom porodicom jer je bila uverena da njena mama više voli brata nego nju.

Ona se kao tinejdžerka iselila iz porodičnog stana, a sada se kaje zbog takve odluke.

Nasilna prema bratu

Kontroverzna beogradska starleta je priznala da je donedavno njen odnos s porodicom bio očajan.

- S majkom i bratom nisam živela od 15. godine. To je bio težak period za mene. Kad bih vam sve ispričala, ne biste verovali. Nas dve smo se užasno posvađale i ja sam otišla od kuće. Bila sam malo nasilna prema bratu, tačnije agresivna, nenormalna. Krivila sam majku da me ne voli, mislila sam da voli samo mog brata. Neću više da je kanalim, to je nešto između nas. A i sada smo u dobrim odnosima - počela je Nina i dodala:

- Zameram joj što mi je glumila autoritet, a ja to nisam podnosila. Meni je tata umro kad sam bila mala, pa sam imala očuha, koji je takođe bio autoritet. A ja sam mislila da sam jača od njih, iznad njih i da njihov autoritet ne deluje na mene.

foto: Youtube/PrintScreen

Ipak, Nina dodaje da joj je krivo što je majku napustila kad joj je bilo najteže, kad je bila bolesna.

- Žao mi je što sam prema njima bila agresivna. Moja mama je preživljavala rak, išla je na operacije, a ja sam tada bila najgora. Umesto da budem tu za nju, ja sam bila užasna. Krivo mi je zbog toga. Bila sam agresivna prema celoj rodbini, osim prema babi - kaže Nina i otkriva da sada mami finansijski pomaže.

Njoj je bivši dečko kupio stan od 70 kvadrata, koji ona izdaje, a od tog novca svojoj porodici plaća račune.

Dobila stan od dečka

- To se desilo pre četiri godine, nisam imala stan, nisam imala gde da živim. Moj bivši mi je pomogao i kupio mi stan. Bila sam iznenađena, ali sam mu ponudila da ga otplaćujem. Meni taj stan treba, trenutno ga izdajem i od tih para dajem majci da plati račune. Stan ima 70 kvadrata i dva garažna mesta, ali neću da kažem na kojoj je lokaciji - rekla je ona i odbila da otkrije identitet čoveka koji joj je obezbedio krov nad glavom.

foto: Damir Dervišagić

O bivšoj drugarici

AJFONKA JE JURILA MOG DEČKA!

Nedavno je Tijana Ajfon bila gost u vili „Parova“ i tada je otkrila šokantne detalje o svojoj bivšoj drugarici Nini. Ipak, sada Nina tvrdi da je Ajfonka bila ljubomorna na nju i to upravo zbog dečka koji joj je kupio stan.

- Tijana Ajfon je jurila mog dečka i slala mu poruke, ja sam imala uvid u to. Stalno mi je govorila „blago tebi kakvog dečka imaš“. On je stvarno predivan - rekla je Nina.

Jelena Stuparušić - Foto: Damir Dervišagić; PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja