PEVAČICA I ROKER POŠTUJU TRADICIJU: Lepa i Bora opustošili pijace!
Foto: Dragana Udovičić

STARA ŠKOLA

PEVAČICA I ROKER POŠTUJU TRADICIJU: Lepa i Bora opustošili pijace!

Stars -

Lukićeva i Đorđević na vreme kupili sve što im je potrebno za proslavu Božića

Lepa Lukić i Bora Đorđević Božić proslavljaju u krugu svojih porodica uz tradicionalne običaje, koji podrazumevaju paljenje badnjaka i spremanje bogate trpeze.

foto: Dragana Udovičić

Zato su oboje na vreme kupili sve namirnice koje su im potrebne za predstojeći praznik. Kraljica narodne muzike posetila je pijacu u svom kraju dva dana pred najradosniji praznik, gde je od domaćih proizvođača kupila suvo voće, lešnik, bundeve i ajvar. Dugo je razgledala prepune tezge, nećkala se i posle skoro pola sata završila kupovinu. Usput je i malo popričala sa svojim obožavaocima, koji su joj prilazili, pozdravljali je i tražili da se fotografišu s njom.

foto: Dragana Udovičić

Istog dana, ali u popodnevnim satima na banjičkoj pijaci sreli smo i čuvenog rokera, koji je tamo svratio samo da bi kupio badnjak. Odmah nakon kupovine on se zaputio u Sloveniju, gde će sa suprugom Dubravkom proslaviti Božić. Za razliku od Lepe, koja je uredno platila ono što je pazarila, Bora je od prodavca dobio na poklon cerovo drvo. Naravno, i u njegovom slučaju slikanje s fanovima je bilo neizbežno.

foto: Dragana Udovičić

I. E. - Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track