BIVŠI UČESNIK PAROVA DOBIO BATINE POSLE EMISIJE: Dalilin muž prebio Tihomira!
Foto: Damir Dervišagić

NASILJE

BIVŠI UČESNIK PAROVA DOBIO BATINE POSLE EMISIJE: Dalilin muž prebio Tihomira!

Stars -

Dejan Dragojević sa Jocom Gambinom i još pet momaka presreo Filipovića jer se njegovoj ženi tokom gostovanja u vili obraćao s „ljubavi“

Tihomir Filipović preživeo je pakao nakon gostovanja u vili „Parova“ u petak uveče jer je navodno dobio batine od bivših cimera Dejana Dragojevića, Joce Gambina i još tri momka.

Ovo je u emisiji „Jutarnja kafica“ otkrila voditeljka Zaga i šokirala sve učesnike „Parova“, naročito Dejanovu ženu Dalilu.

Reagovalo obezbeđenje

- Tihomir je sinoć nakon što je napustio vilu prebijen. Ono što se priča po gradu je da su to uradili Dejan Dragojević i Joca Gambino sa pet momaka. To je sve još uvek nezvanično, i mi čekamo potvrdu te priče - rekla je Zaga.

Kontaktirali smo i sa Tihomirom, koji nam je potvrdio priču.

foto: Printscreen

- Nisam ni slutio šta me čeka ispred zgrade televizije. Samo su mi prišli i krenuli da me udaraju Dejan, Joca i još neki momci. Ne sećam se ni da su mi nešto rekli, samo su me udarali. Odbranio sam se koliko sam mogao. U jednom momentu izašla je Bojana Ristivojević sa obezbeđenjem i oni su pobegli. Bio sam kod lekara, nemam prelome, ali me bole rebra, vrat i glava. Prijavio sam ih u policiji, a u ponedeljak idem u MUP. Šokiran sam njihovim ponašanjem - rekao nam je Tihomir.

Tokom emisije Tihomir je sve vreme provocirao Dalilu nazivajući je „ljubavi“.

Kad je čula šta je Dejan uradio dalila se rasplakala.

Dalila preklinje

foto: Printscreen

- Molim te, sačekaj da ja izađem pa da to rešimo, molim te kao brata. Moj suprug je u pitanju, teško mi je, sada sam bespomoćna. Rešićemo to - preklinjala je Dalila Tihomira.

J. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽURKA ZA PAMĆENJE: Poledajte glamuroznu tortu Dragane Mirković za 50. rođendan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track