(VIDEO) IMAJU TUNEL U RIJALITIJU?! Evo kako je Miljan POBEGAO, provukao se kroz RUPU kojom idu po jogurt?!
Foto: Printscreen

DISJVALIFIKOVAN

(VIDEO) IMAJU TUNEL U RIJALITIJU?! Evo kako je Miljan POBEGAO, provukao se kroz RUPU kojom idu po jogurt?!

Stars -

Miljan Vračevič pobegao je iz Zadruge i moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio pravila rijalitija.

Njegovi dosadašnji bili su začuđeni Miljanovom odlukom da napusti rijaliti i na ovaj način završi učešće u šouu. Ipak, ukućani su nakon odluke produkcije da diskvalifikuje vračevića, počeli da spekulišu zašto je to učinio.

Marko Miljković je u razgovoru sa Matorom i Saškom Karan obelodanio Miljanov razgovor, odnosno poruku produkciji kada je poslednji put kažnjen honorarom.

"Kada su mu skinuli honorar, on je rekao ja ovo neću, otvorite mi kapiju da izađem i platiću šta treba da se plati. Od tog momenta nije mnogo govorio, topio je sveće tamo, i čekao prvu priliku i evo, šmugnuo je", rekao je Marko i iznenenadio Sašku i Matoru.

Ipak, ono što je još više šokiralo njih dve jeste način na koji je Miljan pobegao. Saška je upitala Marka "Kako je uspeo tmao da izađe" dok je Miljkovićev odgovor zgranuo sve:

"Ima tamo rupa, tuda je otišao. Video sam ja to kada sam silazio po jogurt", rekao je Miljković, a fanovi na društvenim mrežama su počeli da ismevaju njegovu konstataciju da je Miljan probegao kroz rupe i otišao kroz tunel.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) MARKU I DIVNI DNK OPET ODUZELI ĆERKU: Mogu da je uzmem kad god hoću ali neću jer će me vratiti u rijaliti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja