TEODORU DEČKO UHVATIO NA GOMILI: Sve video svojim očima! Ostavio je a ona se onda odala alkoholu!
Foto: PrintScreen/Youtube

NIJE JEDINI KOG JE PREVARILA

TEODORU DEČKO UHVATIO NA GOMILI: Sve video svojim očima! Ostavio je a ona se onda odala alkoholu!

Stars -

Čini se da Teodora Džehverović nikako ne može da ostane verna muškarcu sa kojim je u vezi, a osim što je u "Zadruzi" prevarila bivšeg dečka Kristijana Ipšu sa Anđelom Rankovićem, sličnu stvar je uradila i prethodnom momku.

Naime, Teodora se nekoliko godina zabavljala sa dečkom koji joj je pomogao da započne samostalnu karijeru, a ona mu je vratila tako što ga je prevarila.

"Teodora je počela da se zabavlja sa tim momkom kada je imala 16 godina i bili su uveliko u vezi dok se ona takmičila u "Zvezdama Granda". Sve je prošao sa njom, i audicije, i njeno, ispadanje iz takmičenja, ali i one lepe trenutke kada je postigla prvi uspeh i ušla u grupu "Đavolice". Pomogao joj je i da snimi prvi samostalni singl i uvek je bio njena najveća podrška. Njih dvoje su se mnogo voleli i imali su ozbiljne planove za budućnost", kaže na početku razgovora izvor koji je dobro upućen u tu priču i otkriva da je Teodora u njemu imala veliku podršku.

Barbie and Ken ? Soon...

A post shared by ? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on

"Bili su skoro tri godine u vezi, a Teodora se čak i preselila kod njega. Iako je nekoliko godina stariji od Teodore, njena porodica ga je mnogo volela i podržavala je tu vezu, jer je dečko veoma ozbiljan i odgovoran. Dobro zarađuje, a i bavi se poslom koji je povezan sa javnom scenom, i upoznao je Teodoru sa mnogim ljudima koji su joj pomogli na početku karijere. Ni njegova podrška, pogotovo finansijska, nije izostajala, a koliko novca je uložio u Teodorinu karijeru, to samo on zna", kaže izvor.

"Sa druge strane, njegova porodica nije bila oduševljena Teodorom, ali se nisu mnogo mešali u izbor svog sina. Nekoliko puta su ga samo savetovali da bude oprezan i da ne troši toliko novca na svaki hir svoje devojke. Međutim, on ih nije mnogo slušao, a kada je Teodora izbačena iz "Đavolica", bio je odlučan u nameri da joj po svaku cenu pomogne da snimi novu pesmu", kaže izvor i otkriva da su nakon toga počeli njihovi problemi.

Burn ? #U4OKA #teodoradzehverovic #zvezdegranda

A post shared by ? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on

"On joj je platio singl "U četiri oka", koji je snimila odmah nakon "Đavolica", a ona mu je vratila na najgori mogući način. Samo nekoliko meseci nakon što je izašla Teodorina pesma, dečko ju je uhvatio u prevari. I to bukvalno - zatekao je Teodoru u krevetu sa drugim momkom. Nastao je potpuni haos i užasna svađa između njih dvoje. Pale su teške reči, a dečko danima nije mogao da shvati šta se desilo", kaže izvor i nastavlja:

"Kada su se malo stišale strasti, Teodora je po svaku cenu htela da se pomiri sa njim. Čak ga je ubeđivala da ga nije prevarila, iako je on sve video svojim očima. Ta veza je potrajala još koju nedelju i raskid je oboma teško pao, a Teodora je tada tugu lečila alkoholom. Često se opijala, što je njenom bivšem momku bilo neprihvatljivo. Definitivno su raskinuli kada je jedne noći mrtva pijana došla u njegov stan i lupala na njegova vrata. Nije hteo da je pusti unutra, ali ju je odveo kući i njenoj majci poručio da povede računa o ćerki", kazao je na kraju izvor.

Varanje uživo

Mlada pevačica u rijalitiju je započela vezu sa Anđelom Rankovićem, iako je imala dečka. Iako nije želela mnogo da priča o emotivnom životu, Teodora je priznala da je "napolju" ostavila dečka fudbalera Kristijana Ipšu, te da veruje da je posle njenih poljubaca i nežnosti sa Anđelom njihova veza gotova.

?

A post shared by ? TeodoRa Official (@teodoradzehverovic) on

(Kurir.rs/Alo, S. A., Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POSLE SEKSI SLIKE, OBJAVILA SNIMAK IZ KADE: Nikada niste videli vreliju Anu Kokić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track