KAO DA NISU JAVNE LIČNOSTI: Komšije otkrile VELIKU TAJNU Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević!
Foto: Damir Dervišagić

KOMŠIluk sve zna

KAO DA NISU JAVNE LIČNOSTI: Komšije otkrile VELIKU TAJNU Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević!

Stars -

Susedi pevačice i glumca tvrde da supružnici uvek odišu pozitivnom energijom i da se ponašaju kao da nisu javne ličnosti, te da su "starinski vaspitan par".

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić odaju utisak skladnog para među kojima ne postoje nesuglasice. Jeleninu mirnu prirodu publika je mogla da vidi i kroz žiriranje u Pinkovim zvezdicama, dok je Ivanov karakter uvek bio blag.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jelena i Ivan žive u stanu koji se nalazi blizu centra Beograda, u kome odgajaju šestogodišnju naslednicu Ninu. Komšinica i radnica u obližnjoj trafici otkrila je da zapravo ne zna ko bi za Jelenu i Ivana imao nešto negativno da kaže, jer su po njenom mišljenju oni komšije koje bi svako poželeo.

"Pored toga što sam zaposlena malo ispod njihove zgrade, i živim u blizini, pa se ne znamo samo iz trafike. Zaista su ljubazni i nasmejani, nemam reč lošu za njih da kažem. Kad dođu da pazare, Ivan uvek kupuje pakete vode, a Jelena sitnice, grickalice, cigarete i tako to. Srećem ih po kraju, mada gotovo svuda idu kolima ili taksijem. Umeju da prošetaju u nabavku, odu nekad i do pijace, a prema svima su ljubazni. Mislim da nema osobe koja živi u blizini a koja će vam nešto loše reći ni za Jelenu ni za Ivana", otkrila nam je radnica u trafici.

Na obližnjoj Bajlonijevoj pijaci nisu viđali poznatog glumca, ali se zato pevačica snabdeva zdravom hranom u pratnji naslednice Nine.

"Dođe Jelena sa ćerkom, ne baš često, ali kad ih vidim, prošetaju se i pazare najviše voće i povrće. Uvek je nasmejana i svi ovde volimo kad prođe. Ne ponaša se kao da je pevačica i poznata ličnost", kaže Mira sa pijace.

Odmah preko puta zdrade u kojoj popularni par stanuje nalaze se frizerski i kozmetički salon, gde su Ivan i Jelena česte mušterije.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Ivan se stalno šiša kod nas, a devojke koje rade ga obožavaju. Mnogo je duhovit i zanimljiv, volimo kad uđe u naš salon. Lepo je raspoložen i uvek mu se svi nasmejemo. Frizerke se biju koja će da ga šiša kada pozove da zakaže termin", poručila je Milica, dok je radnica Marija iz kozmetičkog salona imala priliku da ulepša Jelenu.

"Ona povremeno dolazi kod nas, a povede i ćerkicu sa sobom, tako da obe uživaju u našim uslugama. Nije zahtevna ni naporna, uvek zna šta hoće i zaista je lako sarađivati sa njom".

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic.rs/ Foto:Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja