SVI U ŠOKU: David se javio uživo u vilu, OVO je poručio Aleksandri!
Foto: Marina Lopičić

Preokret

SVI U ŠOKU: David se javio uživo u vilu, OVO je poručio Aleksandri!

Stars -

Ubrzo nakon obajve da je David ostavio Aleksandru i da više ne želi da ima nikakv kontakt sa njom on se uključio u vilu Parova.

Kako je skoro dao intervju za jedan magazin u kome je rekao da ne želi da komentariše išta što je vezano za Aleksandru i da ne želi da čuje za nju, razrešio je celu situaciju večeras.

foto: Printscreen Youtube

Da velika rijaliti ljubav nije pukla, pokazao je ovim javljanjem i da im nikakve provokacije od strane učesnika a i novinara ne mogu ništa.

"Ja sam rekao da ne želim da dajem nikakve komentare dok je ona u rijalitiju i to je apsolutno to, ja jedva čekam da ona izađe iz rijalitja, volim debelo moje i čekam da ostvarimo sve svoje snove", rekao je David Dragojević.

Novinarka je rekla da je Goran Dejanov i Davidov otac dao intervijuu u kome je rekao da je Dejan uvek bio vredniji i marljiviji od Davida, a da je David uvek bio lažljiviji i šminker.

foto: Marina Lopičić

Povodom priče da David namerno nije hteo da da broj telefona svog oca novinarima upravo zbog toga kako ne bi hvalio Dalilu i Dejana, on je to ovako prokomentarisao.

"Moj otac je u čudu šta je izašlo u novinama, on se čuo samnom pre par dana i rekao je da je apsolutno sve izvrnuto", rekao je David.

foto: Printscreen Happy TV

Novinarka je bila kategorična da je sve što je Goran Dragojević izjavio za taj magazin istina i da ga je baš ona lično pitala kada je izašao broj da li je zadovoljan i on je odgovorio da jeste.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OFARBALA SE U VATRENO CRVENO, A ONDA ZAVODILA DEČKA: Subotićeva se uvijala u donjem vešu, a snimak je brutalan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track