BRAK IZ PAKLA: Nataša Bekvalac umalo izgubila bebu u 6. mesecu zbog stresa!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

PEVAČICA U TRUDNOĆI ZAVRŠILA U BOLNICI

BRAK IZ PAKLA: Nataša Bekvalac umalo izgubila bebu u 6. mesecu zbog stresa!

Stars -

Bekvalčeva u šestom mesecu, nakon svađe sa mužem Lukom Lazukićem prokrvarila, zbog čega je u Novom Sadu potražila hitnu lekarsku pomoć

Nataša Bekvalac navodno je završila u bolnici u šestom mesecu trudnoće zbog stresa koji je, kako tvrde njeni prijatelji, doživela nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem. Pevačica je tada, prema rečima dobro upućenog izvora, dobila krvarenje i hitno je sa sestrom potražila pomoć lekara.

- Nataša mi je rekla da ju je muž psihički maltretirao. Problemi u njenom odnosu s Lukom počeli su odmah posle venčanja na Ibici. Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vređao. Ona je u drugom stanju bila promenljivog raspoloženja i sve je primala k srcu - priča jedna pevačicina bliska prijateljica i dodaje da je najveći pakao u njihovom braku počeo u novembru prošle godine.

foto: Marina Lopičić

Bezbednost

PROMENILA BRAVU

Nataša je u utorak promenila bravu na vratima stana na Dedinju. Pevačica se plaši da bi njen suprug Luka u bilo koje doba dana i noći mogao ući unutra jer ima ključeve, pa je rešila da se osigura. Pozvala je bravara, koji je završio posao za pola sata i predao joj nove ključeve, koje sada ima samo ona. Iako zbog stresa i pritiska Bekvalčeva ne može mirno da spava, bar neće strepeti od toga da li će se otac njene ćerke Katje pojaviti na vratima, bez obzira na to što ima nalog zabrane prilaska i komunikacije s njom narednih mesec dana.

Sestra kao podrška

- U šestom mesecu trudnoće, nakon žestoke svađe, Nataša je primljena u jednu ginekološku ordinaciju u Novom Sadu zbog jakog krvarenja koje je nastalo usled doživljenog stresa. Njena sestra Kristina je sve vreme bila uz nju jer je situacija bila veoma ozbiljna. Malo je falilo da dođe do spontanog pobačaja i ona se zbog toga mnogo uplašila. Ginekolog joj je savetovao strogo mirovanje, zbog čega je tada prestala da nastupa. Poštujući savete doktora, Nataša je uspela da iznese trudnoću do kraja i rodi devojčicu Katju, koja će za šest dana napuniti dva meseca - kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Printscreen

PRETHODNICI Lazukić pohvalio ženine bivše muževe Ikodinovića I Jovanovića

DAČA I LJUBA SU SE SPASLI NATAŠE

Luka Lazukić tvrdi da Nataša Bekvalac treći put igra smišljenu igru, te da je on žrtva njene obmane. Naime, nekadašnji košarkaš optužio je ženu da je slično pokušala da naudi i bivšim muževima, proslavljenom vaterpolisti Danilu Ikodinoviću i direktoru Pionirskog grada Ljubi Jovanoviću.

- Imam veliko poštovanje prema obojici. Ne bih uopšte da ih uplićem u sve ovo, dovoljno su sami bili upleteni. Ja sam samo još jedna žrtva cele obmane. Siguran sam da ni njima nije bilo lako, kao ni meni sada. Ja mislim da su se spasli - rekao je Luka za portale, a na pitanje da li je ušao u vezu s Natašom dok je s Ljubom bila u braku, rekao je:

- Ne želim da iznosim prljav veš svoje žene, ipak je ona majka moje ćerke.

Sve vreme s Katjom

Nakon što je optužila muža da ju je brutalno prebio pre nedelju dana, Bekvalčeva izlazi iz kuće samo da bi otišla u Urgentni centar ili u policiju. Ona je sve vreme s bebom, dok je njena starija ćerka Hana, koju je dobila u šestogodišnjem braku s prvim mužem Dačom Ikodinovićem, kod njenih roditelja u Novom Sadu. Pevačica je pre dva dana izbacila sve Lukine stvari iz svog stana, a kako on zbog zabrane prilaska supruzi nije mogao da dođe po njih, to je umesto njega učinio njegov prijatelj u prisustvu advokata. Nataša je pored krivične prijave za porodično nasilje podnela i tužbu za razvod braka u kojoj zahteva puno starateljstvo nad ćerkom, ali je Luka uzvratio kontratužbom sa istim zahtevom, kao i krivičnom prijavom za lažno prijavljivanje.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Natašom Bekvalac i njenim PR timom, ali se oni i dalje ne javljaju na telefon izbegavajući da komentarišu incident zbog kojeg se razvodi.

foto: Dragana Udovičić

Jelena Karleuša

LUKA JE INDIJANAC

Jelena Karleuša isprozivala je supruga Nataše Bekvalac Luku Lazukića na Tviteru, gde poziva muškarce da mu „zavežu jezičinu“.

- Postoji li neki frajer u ovom gradu koji će zavezati jezičinu ovom indijancu koji je prebio Natašu?! Ne želim više da mi iskače iz frižidera - napisala je pevačica, koja koleginici pruža svu podršku zbog prebijanja.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PRVI SNIMAK NAKON ŠTO JE SUPRUG NASRNUO NA NJU: Nataša Bekvalac otišla u Urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track