(VIDEO) PALE BRUTALNE PRETNJE: Evo zašto su se ŽESTOKO posvađali Luna i Sloba posle nastupa, a Kijin komentar u bekstejdžu je HIT!
Foto: Printscreen

HAOTIČNO

(VIDEO) PALE BRUTALNE PRETNJE: Evo zašto su se ŽESTOKO posvađali Luna i Sloba posle nastupa, a Kijin komentar u bekstejdžu je HIT!

Stars -

Dok je Luna gledala nastup Kije i Slobe nije ni trepnula, da bi se njih dvoje odvojili, nakon čega je blogerka plakala i rekla Slobi da se Loše poneo prema njoj.

"Trebalo je da budeš uz mene. Ti si izabrao drugu opciju, jel treba da ja sutra izaberem da budem sa drugim. Ponizio si me, nisam zaslužila za ovo, ja sam se za ovo borila. Nije me bilo briga što govore ua za mene tada, a sada me je briga jer ja i ti više ne postojimo. Ne postojimo", plakala je Luna.

"Postojimo, jer ne želiš da postojimo. Sa moje strane ljubav ima", rekao je Sloba.

"Ponovo sam dozvolila sebi da šapućem ispod pokrivača kao na početku. Alo, s mojim dečkom da šapućem ispod pokrivcača, da mi ispod pokirivača da me voli", lupala se Luna po glavi. "Ja sam otišao u k.rac. Otišao je u tri pi.eke materine. Ona me ne zanima (Kija) i shvati više. Niko ne zna ko je ona, samo ja", bio je besan Sloba.

"Biće ti mnogo žao", zapretila je Luna.

"Evo, je.i me i ti, na.uziću se svima. Tražio sam da mi donesu lek za smirenje", besnio je Sloba.

Kija je u bekstejdžu komentarisala zašto ju je Sloba napustio nakon nastupa.

"Krenuo je da mi tu se.e, jer su svi vikali "Kija", rekla je Kockareva.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track