Najnovije vesti

Luka Lazukić traži od Nataše Bekvalac 20 miliona! Nata da mu vrati za pitu i sok, a onda i 580 dinara za 2 ceđene pomorandže, 500 za 2 jogurta, a potom...Ma, ovo morate sami da pročitate
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Nova runda

Luka Lazukić traži od Nataše Bekvalac 20 miliona! Nata da mu vrati za pitu i sok, a onda i 580 dinara za 2 ceđene pomorandže, 500 za 2 jogurta, a potom...Ma, ovo morate sami da pročitate

Stars
13:34h

Pevačicin muž uz tužbu za razvod priložio račune kao dokaz da je plaćao hranu i piće u restoranima, da je kupio uređaj za elektronsku naplatu putarine i avio-karte do Atine, a tvrdi da je uložio u njen stan i salaš

Luka Lazukić traži da mu Nataša vrati svaki dinar koji je potrošio dok su bili zajedno.

Hvalio se kako je ženu častio putovanjem,a sada se pokajao za potrošene pare
Hvalio se kako je ženu častio putovanjem,a sada se pokajao za potrošene parefoto: Vladimir Šporčić

Pored toga što insistira da mu isplati celokupnu sumu za koju tvrdi da je uložio u njen salaš u Čeneju, renoviranje stana u Beogradu i svadbu na Ibici, Luka zahteva i povraćaj novca koji je potrošio na njihove ručkove i piće po restoranima, kao i za putarinu od Beograda do Novog Sada.

Zvuči neverovatno, ali bivši košarkaš rešen je da putem suda od još zakonite supruge, koja ga je optužila za nasilje u porodici, naplati oko 20 miliona dinara, koliko je prema njegovoj proceni potrošio tokom njihove veze i braka. On je uz tužbu za razvod braka koju je podneo nakon što je i ona to uradila priložio i brojne račune kao dokaz da je on sve plaćao.

Auto se vodi na njega

- Luka je, iz samo njemu poznatih razloga, čuvao svaki račun, čak i za sitnice poput putarine do Novog Sada, i hranu i piće u restoranima. Zamislite, uz tužbu je predao račun na kojem piše da je on platio ceđenu pomorandžu, gazirani sok, orahe i pitu, jogurt, porodičnu picu. Za to traži da mu se vrati 6.030 dinara. Dao je i ugovor o kupovini uređaja za elektronsku naplatu putarine koji iznosi 4.022 dinara, i to za automobil koji se vodi na njegovo ime - kaže naš izvor i dodaje da je Lazukić sačuvao i potvrdu iz poslovnice avio-kompanije kao dokaz kupovine da je on iskeširao novac za karte do Grčke.

- Luka je Natašu u aprilu prošle godine vodio u Atinu na njegov predlog jer je on tamo dugo živeo. Tada se hvalio kako ju je častio putovanjem, ali izgleda da se sada pokajao za potrošene pare i očekuje da mu ih ona vrati. Iako je cena za dve povratne karte iznosila 38.954 dinara, Luka ne traži polovinu već da Bekvalčeva plati i njegov deo - otkriva naš sagovornik.

Prema saznanjima Kurira, pevačica je bila šokirana kada joj je stigao tužbeni zahtev.

Nata je iznenađena što je Luka čuvao račune, čak i za plaćeno piće
Nata je iznenađena što je Luka čuvao račune, čak i za plaćeno pićefoto: Dado Đilas

Pevačica zanemela

- Nataša je zanemela, ali nije se preterano potresla jer veruje da će sud doneti pravednu odluku. Ona je najviše bila iznenađena što je on čuvao račune, čak i za plaćeno piće, i što sad traži da mu ona sve to nadoknadi. Iz dana u dan sve više se stidi čoveka kojem je rodila dete. Pored tužbe za nasilje u porodici i borbe za starateljstvo nad ćerkom, neverovatno joj je da će na sudu morati da raspravlja o tome ko je gde platio piće, ručak, putarini i ostale sitnice - završava naš izvor.

Pozvali smo Bekvalčevu i Lazukića za komentar, ali nisu se javljali.

OVO LUKA TRAŽI DA MU SE PLATI

  • 580 dinara dve ceđene pomorandže
  • 500 dinara dva jogurta i orasi
  • 1.700 dinara dve pice „sicilijana“
  • 80 dinara grčka pita
  • 190 dinara „koka-kola ziro“
  • 4.022 dinara uređaj za električnu naplatu putarine
  • 38.954 dinara dve povratne karte Beograd-Atina
foto: Kurir

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Luka Lazukić stigao na saslušanje

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...