NAZIVAO JE KAFANOM U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE, ZLOSTAVLJAO JE PRED PRIJATELJIMA I GOVORIO DA JE KU*VETINA: Potresna ispovest Nataše Bekvalac o životu sa Lukom!
Foto: Vladimir Šporčić

STRAŠNO

NAZIVAO JE KAFANOM U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE, ZLOSTAVLJAO JE PRED PRIJATELJIMA I GOVORIO DA JE KU*VETINA: Potresna ispovest Nataše Bekvalac o životu sa Lukom!

Stars -

Nataša Bekvalac otkrila je detalje iz života sa Lukom. Problemi su počeli mnogo pre nemilih događaja prošle nedelje, piše Svet.

foto: Damir Dervišagić, Nikola Milićević

Kako saznaje magazin Svet, bračni život Nataše Bekvalac i Luke Lazukića bio je daleko od savršenog od samog početka. Nataša je u emotivnom priznanju iznela detalje iz dosadašnjeg odnosa sa Lukom, iz kojih se svakako moglo naslutiti da je trenutni epilog bio neizbežan. "Pakao je počeo već na venčanju, tad je kupio pištolj!", objasnila je Nataša, ali tu njihovim problemima nije bio kraj.

foto: Marina Lopičić, Kurir

"Zlostavljao me je pred prijateljima, govorio je da sam kurvetina. Svima je govorio: Moja žena je kafana u koju svako može da uđe", dodala je pevačica. Luka se, naime, borio i sa problemom sa alkoholom. "Ima problem s pićem, može da popije i flašu viskija", objasnila je Bekvalac.

Podsećamo Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

Prvo je iskaz davao Luka, potom je oko pola dvanaest stigla pevačica zajedno sa dadiljom i zadržali su se u zgradi suda sve do 15.50.

foto: Vladimir Šporčić

Lazukić je posle davanja iskaza, iako je rekao da će dati izjavu za medije, bez reči otišao automobilom koji je došao po njega.

Iskaz je potom dala pevačica, a zatim i dadilja. Nataša je iskaz davala 3 sata, koja je došla nakon Luke i završila u 15.50.

foto: Dragana Udovičić

Bekvalčeva je izašla u pratnji advokata, a onda je stigla kući u pratnji advokata i nije davala izjave.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/ Svet/ Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POČINJE BORBA PROTIV NASILJA: Prvi pred tužioca izlazi Luka, pola sata kasnije Nataša, a bebisiterka iskaz će dati u 11 sati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track