Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac: Lukina bivša me upozorila - beži, spasavaj živu glavu! Kad se napije potpuno izgubi kompas i POSTANE NASILAN!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Bekvalčeva primila uznemirujući poziv

EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac: Lukina bivša me upozorila - beži, spasavaj živu glavu! Kad se napije potpuno izgubi kompas i POSTANE NASILAN!

Stars

Pevačici je još na početku zabavljanja s Lazukićem njegova nekadašnja devojka preko sestre Kristine ispričala da je bio veoma grub, kao i da je raskinula s njim jer se jako plašila da će je pretući

Nataši Bekvalac, još dok se zabavljala s Lukom Lazukićem, navodno su sa svih strana stizala upozorenja da ga se kloni jer psihički maltretira žene. Ona je toliko bila zaljubljena da je sve te priče odbacila i udala se za njega. Sada, nakon što je podigla krivičnu prijavu protiv Lazukića za porodično nasilje, duboko se kaje što ih nije slušala.

 

foto: Stefan Jokić

Jedna od onih koji su pokušali da pevačici otvore oči bila je i devojka s kojom je njen suprug, od koga se razvodi nakon sedam meseci braka, bio u vezi pre dve godine, saznaje Kurir.


Žena čije je ime poznato redakciji, a koja ne želi da se izlaže javnosti zbog svoje bezbednosti, čim je iz medija saznala da je Bekvalčeva u vezi s njenim bivšim, na sve načine je pokušavala da dođe do nje i ispriča joj svoje loše iskustvo s Lazukićem. Ona je uspela da dođe do broja Natašine mlađe sestre Kristine pa ju je pozvala sa željom da upozori Natašu šta može da joj se desi.


- Lukina bivša devojka je do detalja objasnila Kristini kroz kakva je poniženja prolazila tokom pola godine zabavljanja s njim. Upozorila je da je Lazukić sklon psihičkom maltretiranju i manipulacijama, ispričala je da ju je često u društvu psovao i vređao. Takođe, ona je Kristini posebno skrenula pažnju na to da Luka potpuno izgubi kompas kad popije alkohol, da tada postane još grublji i da je ona raskinula s njim jer se plašila da će na kraju dobiti batine od njega. Zato je rekla da prenese Nataši da ga se kloni i tako sačuva živu glavu - navodi naš izvor i dodaje:

 

Nije mogla da  utiče na sestru... Kristina Bekvalac
Nije mogla da utiče na sestru... Kristina Bekvalacfoto: Vladimir Šporčić

- Sve ovo veoma je uplašilo Kristinu, koja je odmah pričala s Natašom. Prenela joj je od reči do reči šta je Lazukićeva bivša devojka kazala. Pevačica je donekle bila zabrinuta zbog onog što je čula, ali nije htela da poveruje u to, tvrdeći da je Luka predivan i pažljiv prema njoj. Toliko je bila zaslepljena ljubavlju koju je osećala prema njemu, a i verovala je da i on nju voli. Sad se kaje što je nije poslušala, jer bi izbegla sve ovo što joj se dogodilo pre deset dana - završava naš izvor.


Ovu informaciju su nam potvrdili u Natašinom PR timu:


- Tačno je, ali ne želimo da iznosimo ništa u javnost u trenutku kad Nataša prolazi kroz težak period zbog nasilja u porodici.

 

Tvrdi da nije prebio ženu... Luka Lazukić
Tvrdi da nije prebio ženu... Luka Lazukićfoto: Dado Đilas

Obrt… Zabrinut za svoju bezbednost

LAZUKIĆ SAD TRAŽI POLICIJSKU ZAŠTITU


Advokat Dušan Stojković, koji zastupa Luku Lazukića, izjavio je da se njegov klijent više neće oglašavati u medijima dok traje postupak pred sudom, kao i da je već podneo tužbu protiv supruge Nataše i njenog oca Dragoljuba.


- Luka Lazukić podneo je krivične prijave protiv Nataše Lazukić zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje, protiv Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici i podneo policiji zahtev za određivanje zaštite. Naš klijent je takođe podneo tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje deteta. Luka više neće davati izjave za medije, već će sve što zna o spornom događaju reći isključivo sudu i drugim državnim organima kojima je povereno rešavanje ovog slučaja - rekao je Stojković.

Počinje pravna borba

DANAS PRVI SUSRET SUPRUŽNIKA U TUŽILAŠTVU


Bekvalčeva i Lazukić danas će imati priliku da se sretnu prvi put nakon incidenta koji se dogodio pre deset dana.


Oni će biti saslušani po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao. Njih dvoje će odvojeno dati iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu o nasilju koje se dogodilo pre deset dana, a osim njih biće saslušana i dadilja, koja će izjavu dati u svojstvu svedoka. Prvi će pred tužioca izaći Lazukić u deset časova, pola sata kasnije Nataša, dok će bebisiterka iskaz dati u 11 sati. Inače, Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana.

 

foto: Kurir

Lj. Stanišić - I. Ercegovčević

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...