Najnovije vesti

"ZVEZDA TATINA, MOGLA JE DA DOTAKNE NEBO SVOJIM TALENTOM, ALI... SADA UŽASNO ŽELIM SAMO DA UMREM... Ovo je potresan govor Milića Vukašinovića na sahrani ćerke!
Foto: Marija Dejanović

MAJA AVDIBEGOVIĆ SAHRANJENA BEZ VERSKIH OBREDA

"ZVEZDA TATINA, MOGLA JE DA DOTAKNE NEBO SVOJIM TALENTOM, ALI... SADA UŽASNO ŽELIM SAMO DA UMREM... Ovo je potresan govor Milića Vukašinovića na sahrani ćerke!

Stars

Roker se juče u Sarajevu oprostio od naslednice Maje Avdibegović, koju je na večni počinak uz suze ispratio emotivnom porukom

Milić Vukašinović juče je sahranio ćerku Maju Avdibegović (35) na sarajevskom groblju Bare bez verskih obreda.

foto: Marija Dejanović

Roker i njegova supruga Suzana prethodno su primali saučešće u kapeli, da bi se zatim u suzama u povorci popeli ka grobu. U tom trenutku počela je da pada jaka kiša, a neutešni Milić s kišobranom u ruci stao je pored rake, pogledao u nebo i poslednji put se pozdravio sa svojom naslednicom.

"Zvezda tatina! Mogla je da dotakne nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali, nažalost, nije joj se dalo. Izabrala je krivo nebo i pogrešnu sreću, zato je sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji dilema, bol najjače boli kada suza nema. Sada užasno želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, zvezdo tatina", teško izgovarajući emotivne reči oprostio se od Maje njen otac i izazvao suze kod svih koji su došli da je isprate na večni počinak.

foto: Marija Dejanović

Po završetku sahrane, Vukašinović je skupio snagu i za Kurir izjavio da nije dozvolio Majinim sinovima da prisustvuju sahrani, kao i da su obdukcioni nalazi utvrdili da ona nije izvršila samoubistvo već da se ugušila.

"Deca nisu došla, nisam ja dao da se potresaju. Dobro se drže, ali odveli smo ih iz Sarajeva dok ovo ne prođe. Dobili smo rezultate, moja ćerka se nije ubila kao što se pisalo. Tu noć kad smo mi otišli od nje, ona je osetila krizu za drogom, pa je uzela jaču dozu lekova i popila, a uz to je pila i kafu. Tokom povraćanja, ona se ugušila. Maja je bila rešena da se izleči i znam da nije uzela drogu", rekao je neutešni roker.

Haos

MAJINOJ MAMI POZLILO

Bivšoj ženi Milića Vukašinovića, Majinoj mami Veri, pozlilo je u kapeli. Zbog tuge za ćerkom, ona je počela da gubi svest u invalidskim kolicima, zbog čega su joj Milić i Suzana pritrčali u pomoć.

Od Maje su se, osim porodice i prijatelja, oprostili i Mladen Vojičić Tifa, basista Bijelog dugmeta i dva člana grupe Indeksi.

foto: Marija Dejanović

(Kurir, Marija Dejanović/Foto: Marija Dejanović)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...