Najnovije vesti

RIJALITI UČESNIK IZNEO UŽASNE DETALJE: Goca Džehverović jeste u šemi sa Rankovićevim ocem! Ljubav Teodore i Anđela biće jača, jer postaju BRAT I SESTRA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK!

RIJALITI UČESNIK IZNEO UŽASNE DETALJE: Goca Džehverović jeste u šemi sa Rankovićevim ocem! Ljubav Teodore i Anđela biće jača, jer postaju BRAT I SESTRA!

Stars

Pre nekoliko večeri u emisiji je eskalirao je sukob porodica Džehverović i Ranković, iako niko od njih nije bio gost u studiju!

Naime, bilo je reči o njihovim međuljudskim odnosima, kao i susretu Gordane Džehverović sa Slavišom Milašem, Anđelovim ocem kojeg se on, inače, odrekao. Emisiju je pomno pratila Gordanina mama, koja je voditelju Darku Tanasijeviću slala poruke i komentarisala dešavanja u emisiji, što je izrevoltiralo Anđela, koji ju je putem Instagrama okrivio da je ona kriva za njegov i Teodorin raskid.

foto: Damir Dervišagić

"Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem", napisao je Ranković, što je iznerviralo Gocu, koja je odmah poslala poruku voditelju.

Sve ovo zaintrigiralo je i Lepog Miću, koji je otkrio šta je, zapravo, pravi razlog nepremostivih sukoba dveju porodica.

"Svađa golupčića, svađa familija... Jednostavno, tu postoje problemi koji su nepremostivi. To je verbalni rat i sukob dve porodice koji, jednostavno, ne može da stane. Oni nisu ista priča, Rankovićevi ne mogu da se pomire sa tim da je Anđelo sa Teodorom, a Teodorini ne mogu više da trpe ta poniženja, to što ovi neće ni da se upoznaju sa njom niti da porazgovaraju. Nije problem ljubav Teodore i Anđela, već dve porodice i ogroman rascep, jaz mišljenja, jaz pogleda. Nema tu sreće", zaključuje Mića i tvrdi:

foto: Printscreen/Youtube

"Postoji druga priča koja je jako bitna. Anđelo i Teodora nikada neće biti više rastavljeni, oni će ostati zajedno do kraja života... Oni će od sada biti brat i sestra zato što imam informaciju, a to se već i zna, da su u šemi Anđelov otac i Gordana Džehverović", šokira Lepi Mića, koji objašnjava:

"Pa, i Anđelo je sam to sinoć otkrio: „Sad ću ja da kažem, nemoj da ja progovorim... Problem je što se ona viđa s mojim ocem". Šta se ona viđa sa njim? Šta, šta? Ja sam čovek sa iskustvom i dobro kapiram stvari. Anđelo ne živi sa ocem, on živi sa majkom. Goca, ako je htela da zaštiti Teodoru i da popriča, prava je adresa Anđelova majka, ujak, a ne njegov otac. Ne žive zajedno, nisu u kontaktu. Nek ne brinu fanovi Teodore i Anđela - oni će napokon biti zajedno, vezani jače nego ikada. Biće brat i sestra zbog veze gospođe Džehverović i Anđelovog oca, fanovi će im biti napokon zadovoljni. Njihova ljubavna romansa je mnogo jača od ove priče koju su Teodora i Anđelo imali i konačno je donela mir u kuću. Mada, mislim da će Anđelov ujak i majka biti protiv i protiv ovoga", zaključio je bivši učesnik "Zadruge".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...