HRVATSKA PEVAČICA U CENTRU DIPLOMATSKOG SKANDALA ZBOG BRODA JNA: Vanna  otkazala koncert u Tivtu!  NEĆE DA ispred broda koji potražuje Zagreb peva u čast crnogorske vojne posade! (VIDEO, FOTO)
Foto: pritnscreen jutjub

ZAGREB TRAŽI BROD

HRVATSKA PEVAČICA U CENTRU DIPLOMATSKOG SKANDALA ZBOG BRODA JNA: Vanna otkazala koncert u Tivtu! NEĆE DA ispred broda koji potražuje Zagreb peva u čast crnogorske vojne posade! (VIDEO, FOTO)

Stars -

Hrvatska pop pevačica Ivana Vrdoljak poznatija kao Vanna, iznenada je danas otkazala koncert koji je trebalo da održi u Tivtu, na palubi školskog broda Mornarice VCG, jedrenjaka "Jadran"

Koncert Vanne u Tivtu, čiji bi to bio tek treći nastup u Crnoj Gori, priređivala je Turistička organizacija Tivat kao svoj poklon i doprinos povodom proslave 85. godišnjice školskog broda, jedrenjaka „Jadran“, a koja se ovih dana u Boki obeležava nizom manifestacija, pišu "Vijesti".

Hrvatski mediji objavili su informaciju da se Vanna, „ni krivi ni dužna, našla u središtu diplomatskog incidenta između Hrvatske i Crne Gore”, jer zvanični Zagreb vrši pojačan međunarodni pritisak na Podgoricu da se Hrvatskoj “vrati brod koji je 1991 JNA otela iz Splita”.

foto: pritnscreen jutjub

Nakon što su je tamošnji novinari prozvali da u takvim okolnostima ne bi smela nastupiti u Tivtu sa palube “Jadrana”, Vanna je naprasno otkazala koncert da ne bi ispred broda koji potražuje Zagreb pevala u čast crnogorskoj vojnoj posadi.

Iz TO Tivat koja je bila organizator nesuđenog nastupa Vanne u Tivtu, do sada nesu komentarisali ovakav postupak hrvatske pojevačice. Vanna, inače, večeras nastupa u jednom budvanskom hotelu.

Umesto Vanne, na tivatskoj rivi Pine nastupiće cetinjska grupa Perper, objavljeno je na Fejsbuku.

Kurir.rs/Vijesti/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track