FLOTA JAHTI I OPASNE ŽIVOTINJE: Pripreme za Zadrugu 2 se privode kraju, a IZNENAĐENJA samo pristižu! (FOTO+VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

FENOMENALNO

FLOTA JAHTI I OPASNE ŽIVOTINJE: Pripreme za Zadrugu 2 se privode kraju, a IZNENAĐENJA samo pristižu! (FOTO+VIDEO)

Stars -

Druga sezona Zadruge uskoro počinje, a pored oldtajmera i mlaznih odela, za takmičare i gledaoce se priprema još puno toga.

foto: Printscreen

Zadruga 2 obradovaće sve ljubitelje rijalitija već u septembru, a ono što ekipa priprema za gledaoce u okviru ovog projekta niko ne može ni da pretpostavi!

Brojna iznenađenja iz druge sezone Zadruge već su otkrivena i o njima se već pisalo; mlazna odela, oldtajmeri i neverovatne građevine, međutim, stiže tu još puno toga.

foto: Printscreen

Kako saznajemo, pored navedenih stavki biće tu i iznenađenja u vidu životinja, ali ne onih prijatnih za gledanje i željnih maženja i igranja (kao što je bila slatka Žuta u Zadruzi 1), već onih "malo" opasnijih.

"Zadruga 2 se uveliko sprema. Ima svašta novo, oldtajmeri su stigli, mlazna odela, ali se dosta radi i na prostoru. Proširuje se i uređuje mesto gde će boraviti zadrugari. Bile su domaće životinje, bazeni sa ribama, a sada su tu zmije i aligatori. Nove ustanove, objekti, dosta rekvizita, noviteta i zanimljivosti očekuje gledaoce, ali i učesnike Zadruge 2", otkriva dobro obavešteni izvor.

Pristigao je i prvi deo flote jahti, brodova,čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu Zadruge 2 .Učesnici ovog epohalnog projekta televizije Pink, i nedvosmisleno najvećeg u istoriji svetske televizije, imaće na raspolaganju preko 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka kao i takmičarskih igara na vodi.

foto: Promo Zadruga 2

Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod Kolumbo i gondole koje se specijalno proizvode za rijaliti.

1 / 16 Foto: Promo Zadruga 2

Na projektu radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije,Francuske i Britanije kako bi sagradili kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 Zadrugara.

Kurir.rs/ Pink / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja