FOLKERKA OTKRILA DETALJE DRUŽENJA S BELGIJSKIM LEPOTANOM: Žan-Klod van Dam ne pušta Draganu Mirković i njenog muža da odu kući! (FOTO, VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Drustvene Mreže

kakav tandem

FOLKERKA OTKRILA DETALJE DRUŽENJA S BELGIJSKIM LEPOTANOM: Žan-Klod van Dam ne pušta Draganu Mirković i njenog muža da odu kući! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Dragana Mirković i Žan-Klod van Dam upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i odmah pronašli zajednički jezik. Pevačica koja sa suprugom tonijem Bijelićem živi u Beču bila je i u prilici da u svom domu ugosti veliko glumačko ime, a sada se druže bez prestanka. "Upoznali smo ga preko naših velikih prijatelja, porodica Labia i vlasnika 'Fešn televizije' Mišela Adama. Započeli smo druženje, a već prve večeri nije želeo da nas pusti da odemo kući", kroz osmeh priznala je Dragana.

foto: Društvene mreže

"Pri upoznavanju je pokazao zadovoljstvo što me upoznaje jer su mu pričali o meni, a onda se potrudio da moje ime što pravilnije izgovori i sada me zove Lejdi Dragana. Toni i ja smo se potrudili da mu budemo dobri domaćini, pokazali smo mu kako mi volimo da provodimo vreme i gde najviše boravimo u Beču", otkrila je ona.

foto: Društvene mreže

"Moram da kažem da je Žan-Klod neverovatno ljubazan i duhovit čovek, kulturan i druželjubiv i to me je odmah kupilo. Sve vreme smo pričali kao da se znamo jako dugo, a Tonija je jako zavoleo i zove ga 'serbian brother' (srpski brat). Morala sam da mu ispričam Tonijevu i moju ljubavnu priču, jer on misli da smo zaljubljeni i dalje", prepričavala je pevačica dogodovštine iz Beča.

foto: Društvene mreže

O tome da li glumac možda sada planira da poseti Srbiju, rekla je:

"Rekao je ako ga mi pozovemo da dođe u Srbiju, da će sigurno doći. Inače, javlja nam se svakog dana iz Azerbejdžana, kao i iz Amsterdama i dolazi zbog nas ponovo u Beč".

Inače, on svakako želi da im uzvrati gostoprimstvo te je pozvao par u Los Anđeles.

"Već imamo poziv za Los Anđeles da dođemo kod njega kući. Pričala sam i sa njegovom suprugom jer je želeo da nas upozna. Neverovatan je", zaključuje foklerka.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Društvene mreže, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track