LAVOVSKI

LEPA BRENA POBEDILA STRAHOVE: Posle raspada Juge i otmice sina, više se ničega ne plašim! (KURIR TV)

Stars -

Lepa Brena tvrdi da je jaka kao stena i da se ničega ne plaši. Nakon što je preživela raspad bivše Jugoslavije i otmicu starijeg sina Stefana Živojinovića, najveća balkanska zvezda smatra da ništa posle toga ne može toliko da je pogodi.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Pevačica ističe da je lavovski podnela dve velike muke koje su je zadesile, te da joj je prioritet da samo uživa u porodičnoj harmoniji i poslovnim uspesima. Povodom 58. rođendana i obeležavanja 35 godina uspešne karijere, ona će 20. oktobra oktobra organizovati spektakl u Štark areni, koji je već rasprodat, pa je zakazala i drugi za 21. oktobar.

"Mislim da sam sve svoje strahove doživela onda kad je trebalo. Moja prva tema datira iz petog razreda osnovne škole, kad sam morala da pevam i kada sam premrla od straha. Sa prvom pobedom, moji strahovi su nestali. Naime, ja sam žena koja je prošla raspad Jugoslavije i otmicu deteta, posle toga više se ničega ne bojim. Imala sam dve veoma ozbiljne tromboze, tako da ne bih o tim šok stvarima. Zadužena sam da ljude činim srećnima i obradujem ih nekim lepim vestima, tako da o tom strahu nema nikakvog govora", rekla je Brena i pohvalila se da je, zahvaljujući probama, smršala nekoliko kilograma:

"Vežbamo, igramo i pevamo svaki dan, tako da sam kilograme izgubila tokom uigravanja".

Folkerka ističe da se u jeku svoje popularnosti, dok je svakodnevno punila stadione i dvorane, samo uz pomoć pokojne majke šminkala i oblačila za koncerte, što je kontrast u odnosu na sadašnje vreme, kad je okružena stilistima, šminkerima i frizerima.

"Nekada smo radili 31 dan u Domu sindikata, 17 dana u Sava centru uzastopce. To su bili svojevrsni rekordi. Nastojala sam da svojim radom napravim nešto po čemu će me se sećati sve generacije. Danas je moderno da se sve više priča o stajlingu. Ovo je jedan težak i naporan rad i verujem da ima više kredibiliteta nego bilo šta drugo. Nekada sam sama radila i šminku i frizuru. U moje vreme nije bilo te specijalne tehnike. Imali smo šminkere koji su postojali na televiziji. Ja sam smišljala kreacije, a moja mama je šila pošto je bila profesionalni krojač, a lepotu sam nasledila od oba roditelja pa nisam morala da vršim neke korekcije ni na visinu, a ni na izgled. Danas imamo stiliste, frizere, šminkere... I ja sam se uklopila u taj trend i mnogo je lakše i jednostavnije", rekla je Brena i dodala da sebe ne doživljava kao najveću balkansku zvezdu.

foto: Franjo Matković

"Uopšte ne razmišljam o tome ko je najveći, najmanji i srednji. Sada gledam da priredim jedan spektakl kojim ću obradovati sve poklonike moje muzike svih ovih godina. Pošto je to moj rođendan i proslava 35 godina karijere, gledaću da apsolutno uživam u tome", završava pevačica.

Spremna za koncert! Poklonicima svoje muzike pevačica je uputila srdačan pozdrav, kao i poziv na spektakl:

Kurir.rs/ Marija Dejanović/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track