SVOJOM POJAVOM JE ŠOKIRALA U  ZG, DOLAZILA JE KAMPEROM I PONAŠALA SE KAO ZVEZDA: Tijana se dugo nije oglašavala, a sada se totalno promenila! ŠOK! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NIKO NIJE OČEKIVAO

SVOJOM POJAVOM JE ŠOKIRALA U ZG, DOLAZILA JE KAMPEROM I PONAŠALA SE KAO ZVEZDA: Tijana se dugo nije oglašavala, a sada se totalno promenila! ŠOK! (FOTO)

Stars -

Tijana Kadović je zbog svog nastupa i ponašanja odmah bila primećena u muzičkom takmičenju, a sada se totalno promenila.

Pevačica je na snimanja "Zvezda Granda" dolazila u posebnom kamperu, a sa sobom je uvek imala tim ljudi. Tijana se dugo nije oglašavala u medijima, a nova objava na Instagramu šokirala je njene pratioce.

Ona je objasnila da nije trudna, ali da se njen izgled promenio jer se ugojila.

"Dragi moji, evo me! Jesam li vam nedostajala? Izvinjavam se što vas nisam obaveštavala o tome gde sam, šta sam, sa kim sam, šta pijem a šta jedem, ali bila sam na “maaaalo” dužem odmoru, u svakom smislu, jer... recimo da sam tako bila u mogućnosti. Ukratko, odmorila sam se, provela, nauživala i kao što na ovoj slici možete da vidite, pojela SVE osim Bambija! Dakle, obaveštenje za pojedine, nisam u drugom stanju, samo sam DEBELA!", našalila se Tijana, dodajući da se ugojila čak 10 kilograma, kao i da se već bacila na dijetu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja