SJAJNE LAST MINUTE PONUDE U TRAVELLAND-U: Istanbul od 145€, Rim od 185€, Tajland već od 499€ i Kuba već od 799€!
Foto: Promo

SJAJNE LAST MINUTE PONUDE U TRAVELLAND-U: Istanbul od 145€, Rim od 185€, Tajland već od 499€ i Kuba već od 799€!

Stars -

Ispunite jesenje i zimske dane čarolijom nekih dalekih toplih destinacija ili duhom večnih gradova u kojima istorija, tradicija i savremeni način života čine jedinstven mozaik, vredan divljenja. Uz sjajne Last Minute ponude agencije „Travelland“ imate priliku da posetite neke od najpoznatijih svetskih destinacija po veoma povoljnim cenama! Ne čekajte pravi trenutak za vaše savršeno putovanje, jer je slobodnih mesta ostalo još samo malo. Pravi trenutaj je upravo sada!

Pravi biser Turske predstavlja njen najveći grad, privredno i kulturno središte – Istanbul. Neizbrisiv trag u ovom, vekovima starom gradu ostavile su grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. Mozaik Evrope i Orijenta, starog i novog, islama i hrišćanstva nikada ne prestaje da oduševljava, a kaldrmisane stare ulice vodiće vas kroz vekove o kojima svedoče neverovatne građevine neponovljive lepote.

foto: Promo

Ovog novembra putovanje u trajanju od 4 dana uz 3 noćenja u Istanbulu, uz avionski prevoz, možete priuštiti po ceni već od 145€! Polasci su planirani za 22. i 29. novembar, a slobodnih mesta je još samo malo!

foto: Promo

Omnes viae Romam ducunt“ (Svi putevi vode u Rim). Da je tako, uverite se i sami, pa u novembru i decembru prošetajte kroz čak 28 vekova star Rim. U ovom muzeju pod otvorenim nebom možete videti arhitektonska čuda starih Rimljana, renesansnih majstora, pa sve do poduhvata savremenog doba. Kaldrmisane ulice vodiće vas do prelepih trgova, muzeja i crkava koje kriju umetnička dela neprocenjive vrednosti. Rečima je gotovo nemoguće opisati šta sve možete videti u „Večnom gradu“, pa vam iz „Travelland-a“ toplo preporučuju da ga posetite.

foto: Promo

Tokom novembra i decembra aktuelne su Last Minute ponude sa avionskim prevozom koje nikako ne smete zanemariti. Putovanje u trajanju od 5 dana sa 4 noćenja u Rimu, planirano za 25.11.2018. po ceni je već od 199€! A putovanje u trajanju od 4 dana sa 3 noćenja planirano za 7.12.2018. po ceni je već od 185€! iskoristite ovu jedinstvenu priliku jer se mesta popunjavaju velikom brzinom.

foto: Promo

Ako poželite da prepustite svoje telo magičnim ritmovima salse ili uživate u pravim, ručno pravljenim cigarama, rumu, ukusnim specijalitetima ili zvucima gitare, Kuba je pravo mesto za vas. Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Usudite se da sledite neobičan način života u ovoj zemlji prepunoj suprotnosti, prepustite se njenom zanosu i doživite jedno sasvim novo neponovljivo iskustvo.

foto: Promo

Čaroliju prelepih plaža, koktela, kubanskih cigara tokom jeseni i zime možete doživeti po ceni već od 799€! individualni polasci planirani su za 28.11., 5.12. i 12.12.2018.

foto: Promo

Zemlja osmeha, kako još nazivaju Tajland, odiše pozitivnom energijom i puna je znatiželjnih ljudi širokog osmeha. Poznata je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije, a ko je posetio Tajland uvideo je jedan potpuno drugačiji, slobodniji svet. Na svakom koraku fasciniraće vas pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi, iznenađujuća pristupačnost najpoznatijim lokalitetima i atrakcijama u čitavoj zemlji, kao i brojne aktovnosti kojim se tamo možete baviti. Utiske o čuvenom noćnom životu dugo ćete prepričavati!

foto: Promo

Neverovatna ponuda agencije „Travelland“ uključuje putovanje od 12 dana, sa 3 noćenja u Bangkoku i 6 noćenja na ostrvu Puket, po ceni već od 499€, a za uplate do 19.11. možete ostvariti popust i do 50€ po osobi! Individualni polasci planirani su za 2.12. i 10.12.2018. Imajte na umu da je slobodnih mesta ostalo još malo, pa što pre kupite kartu za ovaj daleki raj!

foto: Promo

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja