SUZE RONI! KONAČNO SE ČULA SA DARKOM LAZIĆEM! Ona pevača voli kao svoje dete: Hvala Bogu što ga je spasao!
Foto: Damir Dervišagić

UZDRMANA

SUZE RONI! KONAČNO SE ČULA SA DARKOM LAZIĆEM! Ona pevača voli kao svoje dete: Hvala Bogu što ga je spasao!

Stars -

Darko Lazić danas je posle 38 dana u KBC Zemun prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri meseca. Porodica i prijatelji ne kriju radost povodom njegovog evidentnog oporavka.

"Anđele moj, usrećio si me do neba večeras kad sam ti čula glas", poručila je putem društvenih mreža Jula Savić, prijateljica porodice Lazić, koja je inače pozivala na molitve za pevača u crkvi u njegovom rodnom mestu u danima najveće strepnje i neizvesnosti.

"Darko me je jako rasplakao, jer sam ga konačno čula. Volim ga kao svoje dete. Zvala sam Branku da pitam za njegovu trenutnu situaciju i da vidim kako je Darko, a ona mi je rekla: 'Evo mazim se sa sinom' i onda mi je njega dala. I Branka i svi mi smo zahvalni Bogu sto nam je spasio Darka, naseg anđela. Ne mogu da vam opišem sreću što sam ga čula posle toliko vremena i muke koju je prošao. Rekao mi je da je sve bolje i pitao me za moju porodicu. Nisam htela da ga zamaram jer je isrpljen i treba mu energija za lečenje, vežbe i rehabilitaciju koja mu predstoji u banji Selters", ispričala je ona.

Takođe, prijateljica porodice Lazić istakla je da je, kao nekog prilično upućenog u Darkov oporavak, veoma uznemiravaju neistinite glasine i natpisi o njemu.

"Darko je svestan i odlučan da se izbori sa svim zdravstvenim problemima. U ime njegovih najbližih i najboljih prijatelja, gde i sebe ubrajam, zamolila bih da stanu glasine da neće moći da peva, da neće stati na noge i slično. To su laži, a on je jak i već pobeđuje", poručila je Jula.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja