DARKO LAZIĆ SA RODITELJIMA STIGAO U SELTERS BANJU! Pevač napustio bolnicu posle 38 dana: Evo koliko će trajati rehabilitacija! Majka Branka mu ne pušta ruku!
Foto: Damir Dervišagić

specijalni uslovi

DARKO LAZIĆ SA RODITELJIMA STIGAO U SELTERS BANJU! Pevač napustio bolnicu posle 38 dana: Evo koliko će trajati rehabilitacija! Majka Branka mu ne pušta ruku!

Stars -

Darko Lazić juče je iz KBC Zemun prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri meseca. Pevača su lekari uz pomoć roditelja i prijatelja oko podneva izneli na nosilima iz bolnice, odakle su ga kolima hitne pomoći transportovali u poznato mladenovačko lečilište.

On je bio presrećan što je nakon 38 dana koliko je prošlo od saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio teške telesne povrede, bar na kratko osetio svež vazduh. On je i pored jakih bolova koje trpi bio raspoložen pa je mahnuo novinarskim ekipama i podigao visoko palac i poručio da je dobro.

"Ide na bolje", tiho je izgovorio.

foto: Instagram screenshot

Kako saznajemo, Lazić je u pratnji roditelja i prijatelja stigao u Selters banju. Tamo je dobio apartman, u kojem će sve vreme biti i njegova majka Branka.

Dva lekara konstantno će brinuti o njemu.

"Darko je u putu spavao, a kada je stigao rekao je da je mirno, da je medicinsko osoblje ljubazno i da je siguran da će mu tu biti prijatno. Majka je odlučila da bude sve vreme s njim da ne bi svaki dan dolazila iz Brestača u Mladenovac. Njegov otac Milan će se truditi da često obilazi sina, kao i Darkov brat Dragan i verenica Marina. Doktori su juče pustili Lazića da se odmori, a danas ga pripremaju za prvu rehabilitaciju", otkriva naš izvor i dodaje da su vežbe za njegov oporavak već pripremljene.

"U banji postoje razne sale za vežbanje. Prvo će imati terapije vezane za kičmu, noge, ruke, govor. Postepeno će sve to odrađivati i njegovi lekari veruju u uspeh. U bolnicu je stigao prilično slab i jedva se pomerao, ali njegovo zdravstveno stanje svakako ide na bolje", rekao je naš izvor iz banje.

Ovaj kompleks, inače, je pretvoren u moderno lečilište, sa specijalizovanim stručnim kadrom, savremenim dijagnostičkim kabinetim i opremom koji, uz prirodan faktor u lečenju, daju izuzetne rezultate. Pored toga, poseduje stacionar (stari hotel) i hotel (novi hotel), staze sa ukrasnim osvetljenjem, park sa četinarskom šumom površine oko 18 hektara, cvetne leje i drvene klupe za odmor.

Legende

Bata i Đuza se lečili u Seltersu

foto: Dragan Kadić

Legendarni glumci Velimir Bata Živojinović i Vlastimir Đuza Stojiljković lečili su se u Selters banji. Naime, Valter je pre šest godina sa Vojnomedicinske akademije prebačen u mladenovački centar za rehabilitaciju radi oporavka od teškog moždanog udara koji je doživeo.

Đuza je pre dve godine završio u poznatom lečilištu zbog istih posledica koje je imao i njegov kolega.

Kurir/Marija Dejanović/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track