BEZ DLAKE NA JEZIKU

MISLILA SAM DA ĆE DA GA VUČE DO NOVE GODINE! Otkako su raskinuli, Jasmina ne prestaje da prosipa PRLJAV VEŠ, a evo kako je reagovala ZERININA MAJKA! (VIDEO)

Rijaliti -

Zerina Hećo i Bane Čolak stavili su tačku na svoju romansu, a zadrugarova majka Jasmina Đorđević, iako se ne raduje kraju jedne ljubavi, smatra da je tako ipak najbolje.

"Idealno rešenje je bilo da se raziđu, to je bilo neminovno. Samo se čekao trenutak. Nisam srećna zbog toga, ali je tako bilo najbolje", izjavila je ona u emisiji "Zadruga, porodice zadrugara", pa nastavila: Ja sam još na onom mom pozivu rekla da Zerina Baneta ne voli, moj utisak je bio da će ona njega da vuče negde do Nove godine. Tu nema ljubavi. Ovo je najbolje i jedino rešenje jer ova veza nije vodila ničemu", zaključila je ona.

S druge strane, iako do sada nije želela da se pojavljuje javno i komentariše dešavanja iz "Zadruge 2", Zerinina majka i te kako je obaveštena o svemu, a ima i šta da kaže.

foto: Printscreen Pink

"Uskoro će da se odazove na sve ovo. Obavestila me je, pa ću ja vas - ona uskoro dolazi", rekla je Jovana, Zerinina najbolja drugarica.

Očito je da su ćerkine suze presudile, pa je odlučila da joj i javno pruži podršku posle svega što joj se dogodilo u Imaginarijumu.

"Moje mišljenje je da je postojala ljubav, ali to se promenilo vremenom. Posle onih njegovih lažnih suza, po meni je to bilo psihičko maltretiranje. Ona je u Ervinu videla spas. Zerinina mama nije srećna zato što Zerina pati. Ona smatra da je najbolje da Zerina bude sama, da njoj nije potreban niko", dodala je drugarica.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track