U SALI LOM

JELENA TOMAŠEVIĆ ZAPEVALA JOŠ NA ULAZU! Miki Mećava trese se od uzbuđenja: Bajaga napravio spektakl za pamćenje! (KURIR TV)

Stars -

Bajaga i Instruktori, u sklopu promocije albuma "U sali lom" napravili su spektakularan koncert u Štark areni 1. decembra. Među prvima došle su nasmejane pevačice Jelena Tomašević i Mari Mari.

"Trenutno je aktuelna ponovo u našoj kući pesma 'Kada moje uši čuju muziku na struju'. Njena deca (Mari Mari) i moja Nina vole tu pesmu. Vraćamo se u naše detinjstvo!" oduševljeno je pričala Jelena pa zapevala "Plavi safir" zajedno sa prijateljicom i koleginicom pred kamerama, na samom ulazu.

foto: Marija Trajković

Jovana Nikolić sa prijateljima došla je išekujući lom, baš kao što je Bajaga i najavio.

foto: Marija Trajković

Miki Mećava umalo da propusti spektakl. Kako ističe, trebalo da je otputuje u Beč, a kako je to "propalo" sa zadovoljstvom je došao da se provede uz Bajagu i Instruktore.

Inače, grupa je prvi put napunila "Arenu" u decembru 2006, a solistički koncert u Beogradu će održati pet i po godina posle nezaboravnog spektakla na Kalemegdanu 2013. Osim što će za vernu publiku nizati hitove, bend je pripremio i mnoštvo iznenađenja.

Kurir.rs/M.T/Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track