RASKRINKANI! Ćerka srpske heroine i poznati denser ZNAJU SE OD RANIJE: Ove detalje njihovog odnosa NIKO DO SADA NIJE ZNAO!
Foto: Happy screenshot

HAOS

RASKRINKANI! Ćerka srpske heroine i poznati denser ZNAJU SE OD RANIJE: Ove detalje njihovog odnosa NIKO DO SADA NIJE ZNAO!

Rijaliti -

Dina Galorini, ćerka srpske heroine, jedine žene dobrovoljca koja se borila i poginula na Kosovu braneći Srbiju, priznala je svojevremeno da je u vilu "Parova" ušla da bi zaradila novac za alimentaciju svog sina.

"Moja mama je bila veliki rodoljub, napisala je dosta pesama o Srbiji, nakon čega je otišla da se bori na Kosovu za našu državu. Nažalost iz te borbe se nije vratila živa, ali je postala heroj", iskrena je bila Dina.

foto: Happy screenshot

Denser Baki B3 zbog karijere takođe je rešio da se oproba u ovoj rijaliti igri, međutim kućom je zavladao šok kada se pročulo da se Dina i on poznaju od ranije, te da imaju "dogovorenu taktiku".

Do sada, šuškalo se da između njih postoji i nešto više od prijateljstva, a sada ponovo su se probudile stare čarke, kako dvojac ponovo skoro sve vreme provodi skupa.

"Baki i ja se poznajemo pre rijalitija", priznala je Dina i pokrenula lavinu komentara tokom igre istine.

"Jesmo stajali za istim stolom Branka Blek Rouz, ti i još neko društvo? Ali samo smo se upoznali i to je to. Nismo se družili, kao što kažeš".

Tek nakon ove rečenice malo su se stišale strasti u vili.

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track