Najnovije vesti

ZBOG NJEGOVIH KOMENTARA O VIŠKU KILOGRAMA, PROLIVENO JE MNOGO SUZA: A kad čujete šta Saša Popović DORUČKUJE, nećete verovati kako je to MOGUĆE!
Foto: Printskrin Youtube

Kiflu deli na 4 dela

ZBOG NJEGOVIH KOMENTARA O VIŠKU KILOGRAMA, PROLIVENO JE MNOGO SUZA: A kad čujete šta Saša Popović DORUČKUJE, nećete verovati kako je to MOGUĆE!

Stars

Saša Popović često dobija pohvale za liniju koja se godinama ne menja, a direktor "Grand" produkcije ističe da bi svi oni koji se konstantno nalaze pred kamerama trebalo da se vode njegovim primerom i više povedu računa o ishrani.

 

Naime, tokom dakmičenja direktor Granda je znao da iskreno kaže da neka kadidatkinja mora da smrša kako bi mogla da nastupa. 

 

Ipak, kada vidite kako izgleda Sašin jelovnik, verovatno ćete se složiti da ne biste mogli da se pridržavate njegovog režima.

 

"Trudim se da doručkujem, ručam i večeram kod kuće. Osim kad snimamo "Zvezde Granda" onda imamo pauzu i obično večeramo oko 6 sati. Što se tiče doručka, to mi supruga sprema,  ali i nije neki doručak. Ja doručkujem crnu kafu bez šećera i jednu kiflu koju podelimo na četiri dela i tostiramo. To je moj doručak. Za ručak volim da jedem meso sa salatom bez hleba, večera takođe slična. Ko hoće da smrša, neka za ručak dva-tri dana na primer jede kajganu sa povrćem. Mora lagano da se jede da bi se održavala linija", ispričao je Popović.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Grand Online/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...