MUŽ MIJE BORISAVLJEVIĆ UŽIVO U PROGRAMU ŠOKIRAN: Ženo, ispale ti si*e!
Foto: Sonja Spasić

Srećnik

MUŽ MIJE BORISAVLJEVIĆ UŽIVO U PROGRAMU ŠOKIRAN: Ženo, ispale ti si*e!

Stars -

Mia Borisavljević i njen nevenčani suprug Bojan Grujić skockani od glave do pete prošle nedelje došli su na snimanje novogodišnjeg programa Pink televizije u Šimanovcima.

Pevačica se odlučila za ultrakratku crnu haljinu sa dubokim dekolteom u kojoj su njene bujne grudi još više došle do izražaja. I njen muž je raskopčao belu košulju, ali mu je ipak bilo draže da gleda u poprsje svoje drage. Bukvalno pogled sa njih nije skidao! Jeste da su i druge pevačice bile seksi i raskopčane, ali Bojan je gledao samo u svoju Miu.

foto: Sonja Spasić

Štaviše, njih dvoje su u jednom trenutku odlučili i da se osame, pa su seli na stolice koje su stajale iza bine misleći da će proći neopaženo, ali paparaco Kurira ih je uhvatio kada su razmenjivali nežnosti. Pali su poljupci i dodiri, a Bojan je ipak najviše uživao u pogledu... Kao da kod kuće ne može!

foto: Sonja Spasić

Naoštrila se Mina isprobava poze

Mina Kostić se, po običaju, utegla u malu crnu pripijenu haljinu. Čim je završila sa svojim muzičkim repertoarom, pevačica je imala taman toliko vremena da malo pozira i za sebe.

foto: Sonja Spasić

Okretala se malo na bok, malo iz kuka, pa je izbacila i grudi. Paparaco je sve zabeležio, a sve poze joj odlično stoje.

foto: Sonja Spasić

N. M. - Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track