ANASTASIJA OTKRILA NAJDUBLJU ŽELJU: Lako je pomisliti da pevačica ima SVE, ali evo za čim njeno srce I DALJE ŽUDI! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

saznajemo

ANASTASIJA OTKRILA NAJDUBLJU ŽELJU: Lako je pomisliti da pevačica ima SVE, ali evo za čim njeno srce I DALJE ŽUDI! (FOTO)

Stars -

Anastasija Ražnatović važi za vaspitanu i kulturnu devojku, a poznato je da je uz svoju majku Svetlanu Cecu Ražnatović uvek imala sve što je jednoj devojčici potrebno. Sada kada se otisnula i sama u muzičke vode, često ističe da zna koliko je važno biti svoj na svome, raditi i zarađivati, odnosno ne zavisiti od drugih.

Mlada Ražnatovićeva je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj momak i devojka razgovaraju o svojim željama. Koliko god njen život izgledao lagodno, reklo bi se da Taša ipak ima jednu želju, za koju još nismo sigurni da se ispunila, s obzirom na to da svoj ljubavni život ne voli da iznosi u javnost. Ona je na svom Instagramu objavila skicu devojke i dečka, a njihov razgovor ide ovako:

"Reci mi koje su tvoje najdublje želje?", glasilo je pitanje.

"Želim da podržim i pomognem svoju porodicu radeći ono što želim i volim dok pozitivno utičem na svet", usledio je odgovor.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track