NASTAO MUK

KEMIŠ IZVEO ZORICU BRUNCLIK IZ PORODIČNE KUĆE ŠAULIĆA! Pevačica bleda, ne može da sakrije tugu, a evo šta je stiglo na adresu kralja narodne muzike pa RASPLAKALO SVE! (KURIR TV)

Stars -

Šaulićeva kuma Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš jedva da napuštaju porodičnu kuću kralja narodne muzike na Dedinju od kobne nesreće na nemačkim drumovima. Pevačica je neutešna, ali ne napušta folkerovu udovicu Gordanu u ovim teškim trenucima.

Na kućnu adresu Šaulića pristigli su brojni telegrami saučešća od onih koji nisu bili u mogućnosti da dođu u srpsku prestonicu. To je i te kako iznova rastužilo i one koji su uspeli malo da se priberu.

foto: Printscreen Kurir TV

Velika tuga vlada porodičnim domom na Dedinju, a ispred muk.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u ranim jutarnjim satima na putu Bifild-Butersloh, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ubio ga je pijani Nemac koji je bez dozvole divljao za volanom.

Komemorativni skup povodom tragične smrti kralja narodne muzika biće održan u petak, 22. februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica će saučešće primati od 14 sati.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track