Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! STIGLI PRVI REZULTATI OBDUKCIJE ŠABANA ŠAULIĆA: Evo od čega je stradao kralj narodne muzike
Foto: westfalen-blatt.de, Vladimir Šporčić

detalji iz nalaza obdukcije

EKSKLUZIVNO! STIGLI PRVI REZULTATI OBDUKCIJE ŠABANA ŠAULIĆA: Evo od čega je stradao kralj narodne muzike

Stars

Prvi rezultati obdukcije Šaban Šaulić, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju, pokazuju da je kralj narodne muzike preminuo od posledica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

 

Kako piše u obdukcionom nalazu, koja je obavljena jutros u bolnici u Bilefeldu, nema naznaka da je Šaban Šaulić preminuo zbog povreda ili drugih okolnosti koje nisu vezane sa saobraćajnom nesrećom.

foto: NW.de


"Obdukcioni nalaz nije u suprotnosti sa povredama koje se nastale u saobraćajnoj nesreći. Takođe, nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosti pojas", glase navodi iz saopštenja policije u koje je Kurir imao uvid.

 

Detaljni rezultati obdukcije neće biti objavljeni u toku dana.

 

Nemačka kriminalistička policija napravila je u ponedeljak 3D snimke mesta nesreće u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić kako bi što uspešnije rekonstruisala saobraćajni udes u Bilefeldu.

 

Procena ovih podataka i dalje traje, pišu nemački mediji. Policija očekuje da ovako dobije kvalitetnije rezultate za istragu ovog incidenta jer će imati na raspolaganju slike sa radijusom od 360 stepeni, kao i dvodimenzionalne skice.

 

Nemački mediji prenose i da je procedura za strane državljane koji stradaju u Nemačkoj u saobraćajnim nesrećama takva da se obaveštava uvek odgovarajuća ambasada ili konzulat, a da oni onda obaveštavaju porodice i pomažu im oko procedura i kontakta sa službama u ovoj zemlji.

 

 

S obzirom na to da je obdukcija gotova - papiri se privode kraju i Šabanovi sin i ćerka će ka aerodromu krenuti za dva sata, a potom vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju. 

 

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

 

 

Kurir.rs/M. Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...