zavijeni u crno

MUK U KARLEUŠINOM DOMU! JELENA SPUSTILA ROLETNE, NE IZLAZI IZ KUĆE: Porodica i prijatelji pristižu da izjave saučešće! Zoran Birtašević, najbolja drugarica i tetka Danijela NE ODVAJAJU SE OD PEVAČICE! (KURIR TV)

Stars -

Dom Karleuša zavijen je u crno zbog smrti Divne Karleuše, koja je 3. marta pronađena u svom stanu. Posle teške bolesti, sa kojom se borila od 2016. godine, poznata radio voditeljka je preminula i ostavila tužne svoje najmilije.

Jelenin polubrat došao je da izjavi saučešće i pruži Karleuši podršku da prebrodi bol zbog gubitka majke.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Prijatelji iz Makedonije stigli su da izjave saučešće, sa velikim buketom u rukama.

foto: Nemanja Nikolić

Najbliži saradnici, prijatelji, rodibina i porodica uz Jelenu su u ovim teškim momentima.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Zoran Birtašević, Jelenin PR došao je da izjavi saučešće porodici Karleuša. Odamh za njim došao je i Aleksa Čonkić, Karleušin prijatelj i saradnik.

Pevačicina najbolja drugarica Jovana Dakić stigla je prva kod Jelene, i ne odvaja se od nje u ovim teškim momentima. Ona je sa suzama u očima uletela u Jeleninu kuću, vidno potresena.

foto: Nemanja Nikolić

Ubrzo za njom je stigao i Divnin bivši suprug, Dragan Karleuša sa sinom Ivanom. Nakon tri sata provedenih sa Jelenom, njih dvojica su otišli sa Dedinja.

foto: Nemanja Nikolić

Saša Popović došao je kod porodice Karleuša da izjavi saučešće sa suprugom Suzanom. Pored porodice i prijatelja, on je stigao među prvima od ljudi sa javne scene. Nakon što su izjavili saučešće porodici, napustili su dom Karleuše.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Pop diva najtužniju vest saznala je po dolasku na aerodrom, čim je stigla iz Austrije, jer su prijatelji odlučili da joj saopšte tek po sletanju, kako joj ne bi pozlilo u avionu.

"Divna je naša drugarica, naš prijatelj, voditeljka sa kojom smo započeli eru Granda u jednoj od emisija, daleke 1998.godine. Najpoznatiji i najlepši glas velikog radio Beograda, ozbiljan profesionalac i sjajan čovek. Čini mi se da ime nikome nije tako pristajalo kao njoj - Divna. Bila je stvarno divna, bila je i mama naše Jelene. Lično sam pogođen njenim odlaskom, saosecam se sa Jeleninim bolom, znam koliko si bile bliske i povezane. Zao mi je... ", rekao je Saša čim je saznao za tužnu vest.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Saša Popović stigao sa suprugom, ali nije želeo da daje izjave. Ostali prijatelji pristižu kako bi joj pružili podršku u najtežim trenucima.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track