UTUČENA DRAGANA JE JELENINOJ MAJCI DAVALA PRVE INTERVJUE! ZAUVEK ĆE JOJ BITI ZAHVALNA: Odmori se, draga moja! POTRESNE reči UCVELJENE pevačice! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

neutešna

UTUČENA DRAGANA JE JELENINOJ MAJCI DAVALA PRVE INTERVJUE! ZAUVEK ĆE JOJ BITI ZAHVALNA: Odmori se, draga moja! POTRESNE reči UCVELJENE pevačice! (FOTO)

Stars -

Dragana Mirković oprostila se od Divne Karleuše na potresan način, a ostaće joj večna zahvalna zbog pomoći i velikodušnosti koju joj je nesebično pružila na početku njene karijere.

Ona je na Instagramu podelila fotografiju radijske voditeljke pa Jeleninoj majci teškog srca poželela da se odmori.

- Duboko sam potrešena tužnom vešću da nas je napustila jedna od retkih osoba na svetu koja je svojim imenom opisala svoju ličnost - Divna Karleuša. Odmori se draga moja, ostaćeš upamćena kao nesebična, dobra i lepa osoba , a ja cu ti zauvek biti zahvalna za svaki trenutak koje smo zajedno provele i za moje prve intervjue koje si ti učinila lepim i lakim. Moje iskreno saučešće dragoj Jeleni i celoj porodici - napisala je Dragana.

Podsetimo, Divna Karleuša, radijski voditelj i majka pop dive Jelene Karleuše, preminula je u svom stanu posle borbe sa teškom bolešću u svom stanu u nedelju u 12.30.

foto: Printscreen

Ana Bekuta zavolela je Divnu čim su se srele, pre 33 godine, a zbog njene blagonaklone prirode pamtiće je večno. Pevačica se od novinarke oprostila putem svog Instagrama.

"Divna Karleuša, srela sam te i odmah zavolela još na početku svoje karijere, pre 33 godine. Ti lepa, uvek nasmejana, blagonaklona, s prelepom bojom glasa i pametnim pitanjima", napisala je Bekuta.

foto: Printscreen

Pevačica je pružila nesebičnu podršku porodici Karleuša, a najveću Jeleni, sa kojom je u žiriju "Zvezda Granda".

"Draga Jelena upućujem ti iskreno saučešće. U ovim trenucima tuge, budite jaki i ti i tvoja porodica", piše u Instagram "priči" pevačice.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track