3 MESECA JE ŠTEDELA I ODVAJALA OD USTA: Žena Šaki Polumenti za 58. rođendan kupila poklon od 10.000 €, kad je video šta mu je dala, ZAPLAKAO pred đetićima ko malo dete
Foto: Damir Dervišagić

SLAVLJE

3 MESECA JE ŠTEDELA I ODVAJALA OD USTA: Žena Šaki Polumenti za 58. rođendan kupila poklon od 10.000 €, kad je video šta mu je dala, ZAPLAKAO pred đetićima ko malo dete

Stars -

Šako Polumenta proslavio je 58. rođendan u krugu porodice i prijatelja u Crnoj Gori, a najveće iznenađenje priredila mu je supruga Vesna.

Kako izvor blizak porodici Polumenta kaže, ona je mesecima pripremala iznenađenje za supruga i na kraju mu je kupila sat od 10.000 evra.

- Vesna i Šako su zajedno više od 20 godina i mnogo toga su prošli. Oduvek su brinuli jedno o drugom i značile su im zajedničke rođendanske proslave. Po tradiciji se okupi cela porodica i slavi se nekoliko dana. Vesna je nekoliko meseci razmišljala šta bi mogla da kupi Šaku i setila se da je njen muž zaljubljenik u skupocene satove, pa je odlučila da mu kupi sat - priča izvor i otkriva da je upravo zbog toga više od tri meseca štedela i svakodnevno određenu sumu stavljala sa strane.

foto: Printscreen/YT

Kada je Vesna rekla deci i prijateljima šta planira da kupi Šaku, mislili su da se šali, jer su smatrali da ne bi trebalo da troši toliki novac. Smatrala je da treba da mu kupi nešto što je vredno i oduži mu se što godinama mukotrpno radi i zarađuje za nju, njenu decu i unuke. Posle nekog vremena, kada je sakupila novac, dala je zajedničkom prijatelju pare da kupi poklon, što je on i uradio - objašnjava izvor i navodi da na rođendan Polumenta nije mogao da dođe sebi zbog poklona koji mu je supruga uručila.

Šokirao kad je video poklon zagrlio je ženu najjače što je mogao i krenule su mu suze. Rekao joj je da je blesava i da je voli najviše na svetu. Sve je očekivao, ali ne tako skup poklon.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track